ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τρέιλερ για το Britney vs Spears: Το Netflix ρίχνει φως στην υπόθεση κηδεμονίας της Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Britney Spears ντοκιμαντερ
Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς είναι αναμένεται να αποκτήσει και πάλι την ελευθερία της μετά από τη 13χρονη κηδεμονία από τον πατέρα της

Το νέο ντοκιμαντέρ θα κυκλοφορήσει στο Netflix στις 28 Σεπτεμβρίου.

To Britney vs Spears είναι το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix που εξερευνά την περιβόητη υπόθεση κηδεμονίας της Μπρίτνεϊ Σπίαρς από τον πατέρα της, Τζέιμι. Χθες η συνδρομητική πλατφόρμα έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ που αναμένεται να συζητηθεί.

Στην αρχή του βίντεο ακούμε την ηχογραφημένη φωνή της τραγουδίστριας από την κατάθεσή της στο δικαστήριο το καλοκαίρι, η οποία λέει: «Απλώς θέλω τη ζωή μου πίσω». Σε άλλο σημείο του τρέιλερ ακούγεται και πάλι η Μπριτνεϊ να τονίζει πως «Δούλεψα σε όλη μου τη ζωή. Δεν χρωστάω τίποτα σε αυτούς τους ανθρώπους».

H αφίσα του ντοκιμαντέρ για την Μπρίτνεϊ Σπίαρς
H αφίσα του ντοκιμαντέρ Britney vs Spears

Το ντοκιμαντέρ αναμένεται να φέρει στο φως μυστικά έγγραφα σχετικά με την ασφυκτική κηδεμονία και τον έλεγχο που ασκούσε ο Τζέιμι Σπίαρς στη ζωή και την περιουσία της διάσημης κόρης του και φυσικά θα εστιάσει στη δικαστική διαμάχη τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ντοκιμαντέρ βρίσκεται στα σκαριά εδώ και ένα χρόνο και περιλαμβάνει μαρτυρίες, αλλά και πλάνα από τη ζωή της ίδιας της τραγουδίστριας. Ωστόσο, δεν έχουν γίνει γνωστά τα πρόσωπα που πρόκειται να μιλήσουν σε αυτό ή η εμπλοκή που έχει η Σπίαρς. Η σκηνοθεσία ανήκει στην Έριν Λι Καρ και θα κυκλοφορήσει στο Netflix στις 28 Σεπτεμβρίου, μια ημέρα πριν το δικαστήριο του Λος Άντζελες εγκρίνει την άρση της κηδεμονίας από τον Τζέιμι Σπίαρς.

Θυμίζουμε ότι στις αρχές του μήνα, και μετά τις αντιδράσεις που ξέσπασαν έπειτα από την κατάθεση της Σπίαρς στο δικαστήριο τον περασμένο Ιούνιο, αλλά και το τεράστιο κύμα συμπαράστασης προς το πρόσωπό της με το κίνημα #FreeBritney, ο πατέρας της 39χρονης ποπ σταρ συμφώνησε να παραιτηθεί από την κηδεμονία και τη διαχείριση της περιουσίας της καταθέτοντας στο δικαστήριο τα απαραίτητα έγγραφα.


Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Διαβάστε επίσης:

Κάρι Φουκουνάγκα: Ο Τζέιμς Μποντ του Σον Κόνερι ήταν βιαστής

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ σκηνοθετεί τον Μπεν Άφλεκ στο The Tender Bar

Νικ Κέιβ: Τη ζωή μετά τον θάνατο του γιου του θα περιγράφει στα απομνημονεύματά του