ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Netflix: Η «βασίλισσα Ελισάβετ» αποκαλύπτει την ημερομηνία για την 5η σεζόν του The Crown

Ιμέλντα Στόντον
Η Ιμέλντα Στόντον θα υποδυθεί τη βασίλισσα Ελισάβετ στις δύο τελευταίες σεζόν του The Crown

Μέσω της Ιμέλντα Στόντον, το Netflix ανακοίνωσε πότε θα κάνει πρεμιέρα η πέμπτη σεζόν του The Crown.

Η νέα «βασίλισσα Ελισάβετ» Ιμέλντα Στόντον, αποκάλυψε την ημερομηνία που θα κυκλοφορήσει στο Netflix η πέμπτη σεζόν του πολυβραβευμένου The Crown (To Στέμμα).

Μέσω ενός αποκλειστικού βίντεο που παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια του Tudum, του πρώτου διαδικτυακού event που οργάνωσε το Netflix, η Ιμέλντα Στόντον, η ηθοποιός που θα υποδυθεί τη βασίλισσα Ελισάβετ στις δύο τελευταίες σεζόν της δραματικής σειράς αποκάλυψε αυτό που περίμεναν όλοι οι φαν του The Crown.

Τα νέα είναι γλυκόπικρα βέβαια, καθώς οι πιστοί οπαδοί της σειράς θα πρέπει να κάνουν αρκετό καιρό υπομονή ακόμα, καθώς τα επεισόδια θα κυκλοφορήσουν στην πλατφόρμα το Νοέμβριο του 2022!

Στο βίντεο βλέπουμε την Στόντον, στο σετ των γυρισμάτων και συγκεκριμένα στο γραφείο της, να απευθύνεται στο κοινό κάνοντας λόγο για τη χαρά αλλά και το άγχος που νιώθει για τον ρόλο της. Στη συνέχεια αναφέρεται στις προκατόχους της και βραβευμένες με Emmy, Ολίβια Κόλμαν και Κλερ Φόι, ενώ το καλύτερο, δηλαδή την ημερομηνία της πρεμιέρας, το φυλάει για το τέλος.

Θυμίζουμε ότι η πέμπτη σεζόν του The Crown θα ασχοληθεί με τα γεγονότα της δεκαετίας του ’90, μια ιδιαίτερα ταραχώδης περίοδο για τη βασιλική οικογένεια. Στο καστ θα δούμε τους: Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι ως πριγκίπισσα Νταϊάνα, Ντόμινικ Γουέστ ως πρίγκιπα Κάρολο, Λέσλι Μάνβιλ στον ρόλο της πριγκίπισσας Μάργκαρετ, Τζόναθαν Πράις ως πρίγκιπα Φίλιππο και Τζόνι Λι Μίλερ στον ρόλο του Τζον Μέιτζορ, πρώην πρωθυπουργό της Μεγάλης Βρετανίας.

Το The Crown θα ρίξει τίτλους τέλους μετά το τέλος της έκτης σεζόν.


Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Διαβάστε επίσης:

Netflix: Άφαντος ο Προφεσόρ στο δεύτερο μέρος της 5ης σεζόν του La Casa de Papel