ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Netflix: Άφαντος ο Προφεσόρ στο δεύτερο μέρος της 5ης σεζόν του La Casa de Papel

La Casa de Papel
Στον 2ο τόμο της τελευταίας σεζόν του La Casa de Papel θα κυκλοφορήσει στο Netflix στις 3 Δεκεμβρίου

To Netflix έδωσε στη δημοσιότητα αποκλειστικό βίντεο από το δεύτερο μέρος του ισπανικού χιτ La Casa de Papel.

Στο πλαίσιο του Tudum, του πρώτου διαδικτυακού event που οργάνωσε το Netflix έγινε ένα πλήθος αποκαλύψεων για τις επερχόμενες παραγωγές του ενθουσιάζοντας τους συνδρομητές. Μια από τις πλέον ηχηρές ήταν η παρουσίαση ενός κλιπ από το δεύτερο μέρος της πέμπτης και τελευταίας σεζόν του La Casa de Papel.

Θυμίζουμε ότι τα πρώτα πέντε επεισόδια της επιτυχημένης ισπανικής σειράς είναι διαθέσιμα στο Netflix ήδη από τις 3 Σεπτεμβρίου, έτσι σε περίπτωση που δεν τα έχετε παρακολουθήσει ακόμα, θα επιχειρήσουμε να ρίξουμε μία ματιά στο αποκλειστικό βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα αποφεύγοντας τα spoilers.

Όπως μαθαίνουμε λοιπόν, η συμμορία εξακολουθεί να βρίσκεται αμπαρωμένη στην τράπεζα της Ισπανίας, αντιμετωπίζοντας τον στρατό. Ωστόσο, υπάρχει μία αναπάντεχη εξέλιξη. Ο Προφεσόρ έχει γίνει άφαντος, ενώ ο χρυσός γίνεται ο πραγματικός και πιο σημαντικός όμηρος σε αυτή την ληστεία. Θα καταφέρουν τα μέλη της συμμορίας να βγουν ζωντανοί από αυτή τη δύσκολη κατάσταση;

Όπως έχει γίνει γνωστό, μεταξύ άλλων, η πέμπτη σεζόν εξερευνά το παρελθόν δημοφιλών χαρακτήρων όπως είναι η Τόκιο και η Λίσμπον. Στη σειρά έχουν προστεθεί τρεις νέες χαρακτήρες που παίζουν σημαντικό ρόλο, ο Ρενέ, η μεγάλη αγάπη της Τόκιο από το παρελθόν, ο Ραφαέλ, «άσωτος» γιος του Μπερλίν και ο Σαγκάστα, ο σκληρός και αδίστακτος διοικητής των ειδικών δυνάμεων του στρατού.

Η επίσημη σύνοψη της τελευταίας σεζόν σύμφωνα με όσα αναφέρει το Netflix έχει ως εξής: «Η συμμορία βρίσκεται αμπαρωμένη στην Τράπεζα της Ισπανίας για πάνω από 100 ώρες. Ο Καθηγητής και η παρέα του έχουν καταφέρει να σώσουν τη Λίσμπον, όμως έχουν χάσει έναν δικό τους. Ο Καθηγητής συλλαμβάνεται από τη Σιέρα και για πρώτη φορά δεν έχει σχέδιο απόδρασης! Και ενώ πιστεύουν πως τα χειρότερα έχουν περάσει, ένας νέος εχθρός κάνει την εμφάνιση του και είναι ο πιο ισχυρός όλων: ο στρατός. Το τέλος της μεγαλύτερης ληστείας στην ιστορία πλησιάζει, και ό,τι ξεκίνησε ως ληστεία μετατρέπεται σε πόλεμο».

Τα επόμενα πέντε επεισόδια της τελευταίας σεζόν του La Casa de Papel θα είναι διαθέσιμα στο Netflix στις 3 Δεκεμβρίου.


Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.