ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

To Netflix μας βάζει για ύπνο με livestream τις… ατελείωτες σκάλες του Squid Game!

Squid Game
Εσείς ακόμα μετράτε προβατάκια για να κοιμηθείτε;

To Netflix προσπαθεί με κάθε τρόπο να εξαργυρώσει την επιτυχία του Suid Game και φαίνεται πως το καταφέρνει...

Εκεί που λες ότι τα έχεις δει (και τα έχεις γράψει) όλα σε ό,τι αφορά το Squid Game, τη νέα σειρά-«κόλλημα» που έχει σαρώσει τα ρεκόρ, έρχεται το Netflix και το τερματίζει!

Ο «γίγαντας του streaming» θέλει να εξαργυρώσει με κάθε τρόπο την τεράστια και ξαφνική επιτυχία που σημειώνει η νοτιοκορεάτικη σειρά του Χουάνγκ Ντονγκ-χιουκ. Πρόσφατα, ένα από τα κανάλια του Netflix στο YouTube, έχει ξεκινήσει ένα ασταμάτητο livestream για όσους έχουν… αϋπνίες!

Ναι πολύ καλά διαβάσετε! Το Netflix κάνει livestream τις ατέλειωτες, πολύχρωμες σκάλες της σειράς, αυτές που χρησιμοποιούν οι συμμετέχοντες για να πάνε στα διάφορα παιχνίδια, με σκοπό να μας υπνωτίσει! Το βίντεο είναι ντυμένο με χαλαρωτική μουσική και στην ουσία είναι μια λούπα στην οποία βλέπουμε τους φύλακες και τους παίκτες να ανεβοκατεβαίνουν στο πολύχρωμο σκηνικό ξανά και ξανά.

Οι αντιδράσεις στα social media για αυτό το ομολογουμένως περίεργο livestream ποικίλλουν! Άλλοι το βρίσκουν εθιστικό, πολλοί το χαρακτηρίζουν ανόητο και αρκετοί αστείο! Αν το βράδυ δεν μπορείτε να κοιμηθείτε και έχετε βαρεθεί να μετράτε προβατάκια, δοκιμάστε τον τρόπο που προτείνει το Netflix...


Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Διαβάστε επίσης:

Δείτε το εντυπωσιακό γκράφιτι για τον Μίκη Θεοδωράκη στο κέντρο της Αθήνας

Απίστευτο: Ο Μικ Τζάγκερ πήγε για ποτό σε μπαρ και δεν τον αναγνώρισε κανείς!

Γλυπτά του Παρθενώνα: Αμετακίνητοι οι Βρετανοί - Διαφωνούμε με τη διαδικασία απόφασης της UNESCO