ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

O Έντγκαρ Άλαν Πόε έρχεται στο Netflix από τον δημιουργό του Midnight Mass

The Haunting of Hill House Netflix

O Μάικλ Φλάναγκαν εξελίσσεται σε μετρ του τρόμου για το Netflix.

O ταλαντούχος Μάικλ Φλάναγκαν τα τελευταία χρόνια μάς έχει κάνει να χάσουμε τον ύπνο μας με μερικές από τις καλύτερες σειρές τρόμου που έχουν κυκλοφορήσει στο Netflix.

Οι λάτρεις του είδους ακόμα μιλάνε για το The Haunting of Hill House, που μας έκανε να κοιμόμαστε με τα φώτα αναμμένα ή για το The Haunting of Bly Manor που επανέλαβε την… τρομακτική επιτυχία. Για τους δύσπιστους, προτείνουμε το Midnight Mass που κυκλοφόρησε πρόσφατα στο Netflix και έχει πάρει τα εύσημα ακόμα και από τον μετρ του τρόμου, Στίβεν Κινγκ.

To Netflix γνωρίζει καλύτερα από όλους τη μεγάλη απήχηση που έχουν οι σειρές του Φλάναγκαν και για το λόγο αυτό επιθυμεί διακαώς να συνεχιστεί η επιτυχημένη και στενή συνεργασία τους. Όπως έγινε γνωστό λοιπόν, ο ταλαντούχος κύριος Φλάναγκαν και η Intrepid Pictures ετοιμάζει τη νέα -πέμπτη- μίνι σειρά τρόμου με τίτλο The Fall of the House of Usher (Η Πτώση του Οίκου των Άσερ) η οποία θα βασίζεται σε ιστορίες του εμβληματικού συγγραφέα Έντγκαρ Άλαν Πόε.

Το The Fall of the House of Usher του Πόε, κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1893. Πρόκειται για μια μικρή ιστορία που ασχολείται με την οικογένεια, την απομόνωση, την τρέλα.

O Φλάναγκαν μοιράστηκε τα ευχάριστα νέα με ανάρτησή του στο Twitter σχολιάζοντας ότι το νέο πρότζεκτ «δεν θα μοιάζει με κανένα από τα προηγούμενα». Η σειρά θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια τη σκηνοθεσία των οποίων θα μοιραστεί με τον Μίκαελ Φιμονιάρι. Συγκεκριμένα θα σκηνοθετήσουν τέσσερα επεισόδια έκαστος.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για το καστ ή την πρεμιέρα της σειράς στο Netflix. Θυμίζουμε ότι θα προηγηθεί το επερχόμενο The Midnight Club, ακόμα μια σειρά τρόμου του Φλάναγκαν που θα κυκλοφορήσει σύντομα στο Netflix.


Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Διαβάστε επίσης:

Tο Νόμπελ Λογοτεχνίας 2021 απονεμήθηκε στον Τανζανό συγγραφέα Abdulrazak Gurnah

Οι δύο νέες ταινίες που έρχονται στα σινεμά αυτή την εβδομάδα

To Netflix μας βάζει για ύπνο με livestream τις… ατελείωτες σκάλες του Squid Game!