ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Λάμψη, ίντριγκες και φόνοι στο νέο τρέιλερ του House of Gucci

House of Gucci
Η Lady Gaga ως Πατρίτσια Ρετζάνι και Άνταμ Ντράιβερ ως Μαουρίτσιο Γκούτσι

Η νέα ταινία του Ρίντλεϊ Σκοτ θα κυκλοφορήσει στα σινεμά στις 24 Νοεμβρίου.

Ένα μήνα πριν την πρεμιέρα στα σινεμά, η MGM έδωσε στη δημοσιότητα το τρέιλερ της επερχόμενης νέας ταινίας House of Gucci, του Ρίντλεϊ Σκοτ.

Πρόκειται για την κινηματογραφική αφήγηση μιας αληθινής εγκληματικής ιστορίας στο χώρο της μόδας: η δολοφονία του κληρονόμου του ομώνυμου πολυτελούς οίκου μόδας, Μαουρίτσιο Γκούτσι, εγγονού του ιδρυτή της φίρμας, Γκούτσιο. Η ταινία βασίζεται στο βιβλίο της Σάρα Γκέι Φόρντεν «The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed» του 2001.

Το βίντεο εστιάζει στην Lady Gaga που υποδύεται την Πατρίτσια Ρετζάνι και μας προσφέρει μια γρήγορη ματιά από την πρώτη της γνωριμία με τον Μαουρίτσιο Γκούτσι (Άνταμ Ντράιβερ), τον γάμο τους το 1973, την κοινή τους ζωή και τη δολοφονία του το 1995.

Ήταν γνωστό ότι ο Μαουρίτσιο Γκούτσι, ξόδευε τα λεφτά του αλόγιστα. Το 1993 πουλάει τον οίκο για 170 εκατομμύρια δολάρια στον επενδυτικό όμιλο Investcorp, με έδρα το Μπραχρέιν. Το τέλος της σχέσης του με την Πατρίτσια έρχεται το 1985, όταν εκείνος φεύγει σε επαγγελματικό ταξίδι και δεν επιστρέφει. Στην πραγματικότητα, την εγκαταλείπει για μια νεότερη γυναίκα. Εκείνος υποβάλλει αίτηση διαζυγίου και ξεκινά μια έντονη διαμάχη μεταξύ τους που τελειώνει το 1991.

Το 1995, δέχεται δύο σφαίρες στο πίσω μέρος του κεφαλιού του, καθώς ανεβαίνει τα σκαλιά της εισόδου του γραφείου του στο Μιλάνο. Δύο χρόνια μετά, μια ανώνυμη πληροφορία αποκαλύπτει ότι η πρώην γυναίκα του κρύβεται πίσω από την δολοφονία και συλλαμβάνεται. Γίνεται η «Μαύρη Χήρα» για τον ιταλικό Τύπο και η δίκη προσφέρει συγκλονιστικές αποκαλύψεις, όπως το ποσό των 365.000 δολαρίων που έδωσε η Πατρίτσια σ' έναν επαγγελματία εκτελεστή και πρώην κατάδικο να τον σκοτώσει. Καταδικάστηκε σε 29 χρόνια φυλάκιση και αποφυλακίστηκε το 2014.

Ο Ρίντλεϊ Σκοτ στη νέα του ταινία συγκεντρώνει την αφρόκρεμα του Χόλιγουντ. Έναν αγνώριστο Τζάρεντ Λέτο στον ρόλο του Πάολο Γκούτσι, τον θρυλικό Αλ Πατσίνο ως Άλντο Γκούτσι, τον Τζέρεμι Άιρονς στον ρόλο του Ροδόλφο Γκούτσι και την Σάλμα Χάγιεκ. Τα γυρίσματα έγιναν στη Ρώμη και στις ιταλικές Άλπεις.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 24 Νοεμβρίου 2021.


Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης: Δεν ανεχόμαστε απειλές των δικαιωμάτων μας – Μέρκελ: Βρείτε λύσεις με διάλογο

Έγκλημα στην Κρήτη: Αυτή είναι η μητέρα 4 παιδιών που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της

Βύρωνας: Φωτιά σε διαμέρισμα - Απεγκλωβίστηκε τετραμελής οικογένεια από το μπαλκόνι