ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ρίντλεϊ Σκοτ: Έτοιμο το σενάριο για το σίκουελ του Μονομάχου

Μονομάχος Ράσελ Κρόου
Πολλοί φαν του Μονομάχου περιμένουν από τον Ρίντλεϊ Σκοτ να «αναστήσει» τον Μάξιμους του Ράσελ Κρόου

Το σίκουελ του Μονομάχου αναμένεται να κυκλοφορήσει μετά το Kitbag με τον Χοακίν Φίνιξ

To σενάριο για το σίκουελ του Μονομάχου (Gladiator) έχει ήδη ολοκληρωθεί, όπως επιβεβαίωσε ο Ρίντλεϊ Σκοτ.

«Έχει γραφτεί», αποκάλυψε ο σκηνοθέτης στο Deadline για το σενάριο της δεύτερης ταινίας. «Δεν μπορείς να κάνεις άλλη μια τυπική ταινία Μονομάχου. Πρέπει να ακολουθήσεις. Υπάρχουν αρκετά στοιχεία από το πρώτο ώστε να πιαστείς και να το συνεχίσεις», συμπλήρωσε.

Όπως είχε γίνει γνωστό παλιότερα, ο Σκοτ δουλεύει το σίκουελ του Μονομάχου από το 2018. Το σενάριο τη δεύτερης ταινίας του Μονομάχου φέρει την υπογραφή του Πίτερ Κρεγκ (The Town, The Batman) και η υπόθεση θα ακολουθήσει τον Λούσιους, ανιψιό του Κόμοντους (Χοακίν Φίνιξ) και γιο της Λουσίλα (Κόνι Νίλσεν), ενώ θα τοποθετείται περίπου 25-30 χρόνια από τα γεγονότα του πρώτου φιλμ.

Μέχρι στιγμής πάντως, δεν έχουν ανακοινωθεί περισσότερες πληροφορίες για το σενάριο ή το καστ της ταινίας.

Η παραγωγή της ταινίας αναμένεται να ξεκινήσει μετά την ολοκλήρωση του Kitbag, το νέο πρότζεκτ του Σκοτ που εστιάζει στην ιστορία του Ναπολέοντα Βοναπάρτη. Τον Γάλλο στρατηλάτη θα ενσαρκώσει ο βραβευμένος με Όσκαρ, Χοακίν Φίνιξ.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι πολλοί φαν περιμένουν να δουν τον Ράσελ Κρόου να επιστρέφει στον ρόλο που του χάρισε το Όσκαρ Α’ Ανδρικού. Θυμίζουμε ωστόσο ότι ο Μάξιμους πεθαίνει στην αρχική ταινία του 2000.

Όσον αφορά το Kitbag, φήμες θέλουν να κυκλοφορεί μέσα στο 2023, γεγονός που αν επιβεβαιωθεί, ο Μονομάχος 2, δεν φαίνεται να φτάνει στα σινεμά πριν από το 2024.

Ο Μονομάχος του 2000 είχε σημειώσει τεράστια εμπορική επιτυχία, κερδίζοντας παράλληλα πέντε βραβεία Όσκαρ μεταξύ των οποίων Καλύτερης Ταινίας και Α' Ανδρικού Ρόλου για τον Ράσελ Κρόου.

Στο μεταξύ, το κοινό περιμένει την πολυσυζητημένη πρεμιέρα της επερχόμενης ταινίας του Ρίντλεϊ Σκοτ, House of Gucci, που έχει προγραμματιστεί για τις 26 Νοεμβρίου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Διαβάστε επίσης:

To Red Notice έκανε το μεγαλύτερο άνοιγμα για ταινία στην ιστορία του Netflix

Αυτές είναι οι νέες ταινίες και σειρές που έρχονται στο Netflix αυτή την εβδομάδα

MTV Europe Music Awards: Στους Maneskin το βραβείο καλύτερου ροκ συγκροτήματος