ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

To Red Notice έκανε το μεγαλύτερο άνοιγμα για ταινία στην ιστορία του Netflix

Red Notice
Τα σπουδαία νέα ανακοίνωσαν οι τρεις πρωταγωνιστές της ταινίας, Ράιαν Ρέινολντς, Γκαλ Γκαντότ και Ντουέιν Τζόνσον

Η πολυαναμενόμενη και πανάκριβη ταινία του Netflix έσπασε όλα τα κοντέρ στην πρεμιέρα της στις 12 Νοεμβρίου!

Σαρωτική ήταν η πρεμιέρα του Red Notice στο Netflix. H πιο ακριβή παραγωγή της πλατφόρμας έγραψε ιστορία αφού έκανε το μεγαλύτερο άνοιγμα που έχει κάνει ποτέ ταινία για τα δεδομένα συνδρομητικής υπηρεσίας.

Η ταινία κυκλοφόρησε στο Netflix στις 12 Νοεμβρίου και τα σπουδαία νέα ανακοίνωσαν οι πρωταγωνιστές του φιλμ, Ντουέιν Τζόνσον, Ράιαν Ρέινολντς και Γκαλ Γκαντότ μέσω των social media.

«Ουάου! To Red Notice έκανε το μεγαλύτερο άνοιγμα για ταινία», έγραψε ο Ρέινολντς στο Instagram, δίνοντας συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα.

Ο Ντουέιν «The Rock» Τζόνσον γιόρτασε από την πλευρά του το εκπληκτικό ρεκόρ της ταινίας, με ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram.

Από την πλευρά της, η κυρία της παρέας, Γκαλ Γκαντότ έγραψε: «Είναι εκπληκτικό! Τι μπορώ να πω, παιδιά είστε οι καλύτεροι και ο λόγος που κάνουμε αυτές τις ταινίες. Είμαι τόσο ευγνώμων και ενθουσιασμένη!» και συνέχισε δίνοντας συγχαρητήρια στο Netflix και σε όλους τους συντελεστές της ταινίας.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι σε πρόσφατη συνέντευξή της στo Today, η όμορφη ηθοποιός δήλωσε ότι θα ήθελε να επιστρέψει στον ρόλο της Bishop στο ενδεχόμενος ενός σίκουελ του φιλμ.

Μέχρι στιγμής, το Netflix δεν έχει δώσει τα επίσημα στοιχεία σχετικά με τον αριθμό των νοικοκυριών που είδαν την ταινία.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Διαβάστε επίσης:

Αυτές είναι οι νέες ταινίες και σειρές που έρχονται στο Netflix αυτή την εβδομάδα

MTV Europe Music Awards: Στους Maneskin το βραβείο καλύτερου ροκ συγκροτήματος

Νέα μέτρα: Τι απαγορεύεται να πωλούν τα σούπερ μάρκετ από το Σαββατοκύριακο