ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τα λεφτά είναι πολλά Λίο: Το αστρονομικό ποσό που θα λάβει ο ΝτιΚάπριο για τη νέα ταινία του

Λεονάρντο ΝτιΚάπριο και Τζένιφερ Λόρενς
H Τζένιφερ Λόρενς θα πληρωθεί 20% λιγότερο από τον Λεονάρντο ΝτιΚάπριο
Netflix

Ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο θα πρωταγωνιστήσει στο Don’t Look Up, την πρώτη του ταινία για το Netflix.

Ζαλίζει η αμοιβή του Λεονάρντο ΝτιΚάπριο για τη νέα του ταινία Don’t Look Up στο Netflix. Θα σας συμβουλεύαμε να καθίσετε προτού συνεχίσετε την ανάγνωση, καθώς σύμφωνα με το Variety, ο διάσημος ηθοποιός θα λάβει για τον ρόλο του… 30 εκατομμύρια δολάρια!

Από την άλλη πλευρά, η Τζένιφερ Λόρενς, συμπρωταγωνίστρια του ΝτιΚάπριο στην επερχόμενη ταινία του Άνταμ Κέι θα γίνει πλουσιότερη κατά 25 εκατομμύρια δολάρια. Με μια πρόχειρη ματιά, η παραγωγή «ρίχνει» τη Λόρενς κατά 20%.

Η ηθοποιός έσπευσε να εξηγήσει την… ανισότητα αυτή μιλώντας στο Vanity Fair όπου υπερασπίστηκε τον Χολιγουντιανό σταρ λέγοντας: «Ο Λίο φέρνει περισσότερα στο box office από ό,τι εγώ. Είμαι αφάνταστα τυχερή και χαρούμενη για τη συμφωνία».

Πρόσθεσε επίσης ότι «σε άλλες περιπτώσεις που έχω δει -και είμαι σίγουρη πως έχουν δει και άλλες γυναίκες- είναι υπερβολικά άβολο να περιμένεις ίση αμοιβή. Και αν ρωτήσεις γιατί συμβαίνει αυτό, θα σου πουν ότι δεν είναι ζήτημα έμφυλης διάκρισης και ανισότητας, χωρίς ωστόσο να σου εξηγήσουν για ποιο λόγο συμβαίνει ακριβώς».

Στη νέα του ταινία ο Άνταμ ΜακΚέι συγκεντρώνει ένα all star cast που αποτελείται από τους Λεονάρντο ΝτιΚάπριο στην πρώτη ταινία του για το Netflix, Κέιτ Μπλάνσετ, Τίμοθι Σαλαμέ, Τζένιφερ Λόρενς, Μάθιου Πέρι, Αριάνα Γκράντε, Τζόνα Χιλ και άλλους.

Πρόκειται για μια σατιρική κωμωδία που καυτηριάζει την πολιτική των κυβερνήσεων για την κλιματική αλλαγή και από τις πρώτες ματιές που έχουμε ρίξει, αναμένεται ιδιαίτερα απολαυστική.

Η ταινία ακολουθεί δυο αστρονόμους (ΝτιΚάπριο και Λόρενς) οι οποίοι ανακαλύπτουν ότι ένας αστεροειδής κατευθύνεται με μεγάλη ταχύτητα προς τη Γη. Η σύγκρουση φαίνεται αναπόφευκτη και αναμένεται να επηρεάσει ολόκληρο τον πλανήτη με καταστροφικές συνέπειες για την ανθρωπότητα. Οι δύο επιστήμονες έρχονται στη δύσκολη θέση να ενημερώσουν την Πρόεδρο των ΗΠΑ (Μέριλ Στριπ) και ολόκληρο τον κόσμο, χωρίς ωστόσο να τους πιστεύει κανείς.

Η ταινία θα είναι ένα από τα καλύτερα χριστουγεννιάτικα δώρα που θα κάνει το Netflix στους συνδρομητές του, καθώς θα είναι διαθέσιμη για «στριμάρισμα» στις 24 Δεκεμβρίου. Παράλληλα, μερικές ημέρες πριν και συγκεκριμένα στις 10 Δεκεμβρίου, το Don't Look Up θα κάνει πρεμιέρα σε επιλεγμένους κινηματογράφους.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Θα συνεχιστεί ο Ρινόκερος - «Ο καθένας κρίνεται από τις πράξεις του» απαντούν οι ηθοποιοί

Πέντε τραγούδια αφιερωμένα στην Κατερίνα που γιορτάζει σήμερα

Το House of Gucci και οι ελληνικές ταινίες που έρχονται στα σινεμά