ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

HBO: Η επική γκάφα στο πρωτοχρονιάτικο reunion του Χάρι Πότερ!

Χάρι Πότερ reunion
H επιστροφή του Χάρι Πότερ και της παρέας του στο Hogwarts είχε και απρόοπτα
HBO Max

Μετά το πλαστικό ποτήρι με τον καφέ στο Game of Thrones, όλα τα περιμένει κανείς από το ΗΒΟ.

Η Επιστροφή στο Hogwarts, το πολυσυζητημένο reunion του Χάρι Πότερ που προβλήθηκε ανήμερα της Πρωτοχρονιάς στο HBO Max με αφορμή τα 20 χρόνια από την κυκλοφορία της πρώτης ταινίας Χάρι Πότερ και η Φιλοσοφική Λίθος, είχε συγκίνηση, γέλιο, νοσταλγία αλλά και μια επική γκάφα!

Μετά από τόση προετοιμασία και προώθηση, κανείς δεν περίμενε ότι η παραγωγή του HBO θα έκανε ένα τόσο μεγάλο λάθος που φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητο από τους χρήστες των social media.

Συγκεκριμένα, το ίδιο το HBO μπέρδεψε την Έμα Γουάτσον, που έγινε πασίγνωστη σε όλο τον κόσμο ως Ερμιόνη στις ταινίες Χάρι Πότερ, με την ηθοποιό και ανιψιά της Τζούλια Ρόμπερτς, Έμα Ρόμπερτς!

Το μπέρδεμα έγινε όταν η παραγωγή θέλησε να δείξει φωτογραφίες της Γουάτσον όταν ήταν μικρή, χρησιμοποιώντας όμως φωτογραφία της Έμα Ρόμπερτς. Τη συγκεκριμένη φωτογραφία μάλιστα, η Ρόμπερτς την είχε αναρτήσει παλαιότερα στον λογαριασμό της στο Instagram, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Μετά το σάλο που προκλήθηκε, το ΗΒΟ Μax παραδέχτηκε το λάθος του και με δήλωση στο EW απολογήθηκε για μπέρδεμα στο μοντάζ, λόγω μιας φωτογραφίας που είχε λάθος όνομα. Μάλιστα, υποσχέθηκε ότι μια νέα εκδοχή του reunion θα ανέβει σύντομα στην πλατφόρμα, στην οποία θα έχει διορθωθεί το συγκεκριμένο λάθος.

Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί, ότι αυτή δεν ήταν η μοναδική γκάφα του ΗΒΟ στο σπέσιαλ, επετειακό reunion Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts.

Η παραγωγή μπέρδεψε επίσης και τους δίδυμους αδελφούς Όλιβερ και Τζέιμς Φελπς οι οποίοι στις ταινίες υποδύθηκαν τους Τζορτζ και Φρεντ Γουίσλεϊ, εμφανίζοντας ανάποδα τα ονόματά τους στις λεζάντες.

Ο Όλιβερ μάλιστα, έσπευσε να... τρολάρει το ΗΒΟ με μια ανάρτησή του στο Instagram.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Μια τελευταία συμφωνία» μένει να γίνει πριν το επικό φινάλε των Peaky Blinders

«Να ζεις μέχρι δακρύων» και άλλα 20 σοφά αποφθέγματα του Αλμπέρ Καμύ

Ο νέος Spider-Man απόλυτος κυρίαρχος στο ελληνικό box office