ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Μια τελευταία συμφωνία» μένει να γίνει πριν το επικό φινάλε των Peaky Blinders

H οικογένεια Shelby επιστρέφει για την 6η σεζόν των Peaky Blinders
H οικογένεια Shelby επιστρέφει για την 6η και τελευταία σεζόν των Peaky Blinders
BBC

Η έκτη σεζόν της σειράς Peaky Blinders αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2022.

H χρονιά ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τους φαν των Peaky Blinders. To BBC έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο τρέιλερ για την πολυαναμενόμενη νέα και τελευταία σεζόν της σειράς που αναμένεται στις αρχές του 2022, χωρίς ωστόσο να έχει αποκαλυφθεί συγκεκριμένη ημερομηνία πρεμιέρας.

Πάντως, όπως όλα δείχνουν, ο τελευταίος κύκλος θα κάνει πρεμιέρα τον Ιανουάριο του 2022 στο BBC και BBCiPlayer και μέσω του Netflix παγκοσμίως.

Ωστόσο, οι φαν ας μην βιαστούν να τα βάψουν μαύρα, αφού όπως έχει ανακοινώσει ο Στίβεν Νάιτ, δημιουργός των Peaky Blinders, η ιστορία της οικογένειας θα συνεχιστεί υπό άλλη μορφή και συγκεκριμένα με μια ταινία της οποίας η παραγωγή θα ξεκινήσει αμέσως μετά την κυκλοφορία της σειράς.

Θυμίζουμε ότι η έκτη και τελευταία σεζόν των Peaky Blinders θα έχει και μια μεγάλη επιστροφή που έχει ενθουσιάσει ιδιαίτερα τους φίλους της βρετανικής σειράς. Ο λόγος για τον Τομ Χάρντι στον ρόλο του Άλφι Σόλομονς, του ημίτρελου συνεταίρου του Τόμι Σέλμπι (Κίλιαν Μέρφι).

Peaky Blinders

H πολυβραβευμένη ιστορική δραματική σειρά του BBC ξεκίνησε να προβάλλεται το 2014 και έχει αναδειχτεί σε μία από τις πιο επιτυχημένες βρετανικές σειρές παγκοσμίως.

Επικεντρώνεται στις δράσεις του γκάνγκστερ Τόμας Σέλμπι (Κίλιαν Μέρφι) από το Μπέρμιγχαμ κατά τη διάρκειας της δεκαετίας του 1920. Το Netflix, στο πλαίσιο της συμφωνίας με την Weinstein Company και την Endemol, απέκτησε τα δικαιώματα της σειράς στην Αμερική και τις υπόλοιπες χώρες παγκοσμίως.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Να ζεις μέχρι δακρύων» και άλλα 20 σοφά αποφθέγματα του Αλμπέρ Καμύ

Ο νέος Spider-Man απόλυτος κυρίαρχος στο ελληνικό box office

Κρούσματα σήμερα: Πενταπλασιάστηκε το ιικό φορτίο στην Αττική σε 20 ημέρες