ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Νίκολας Κέιτζ είναι τόσο «γκοθ» που έχει για κατοικίδιο ένα κοράκι!

Ο Νίκολας Κέιτζ
Ο Νίκολας Κέιτζ στο «Vampire’s Kiss» του 1989
YouTube

Ο Νίκολας Κέιτζ ετοιμάζεται να παίξει τον Δράκουλα και έχει υιοθετήσει έναν γκοθ τρόπο ζωής.

Ο Νίκολας Κέιτζ ετοιμάζεται να παίξει τον βρικόλακα στο «Renfield», την επερχόμενη ταινία τρόμου της Universal και κάνει ό,τι μπορεί για να μπει στο πετσί του ρόλου.

Όπως αποκάλυψε στη συνέντευξη που έδωσε στους Times του Λος Άντζελες, τον τελευταίο καιρό έχει υιοθετήσει έναν γκοθ τρόπο ζωής τον οποίο φαίνεται να απολαμβάνει. Μάλιστα έχει αποκτήσει και ένα πολύ ιδιαίτερο κατοικίδιο τελευταία, ένα κοράκι που το ονόμασε Χούγκαν και το έχει μαζί του στο σπίτι του στο Λας Βέγκας.

«Με αποκαλεί με διάφορα ονόματα... είναι κωμικό, τουλάχιστον, για μένα είναι. Όταν φεύγω από το δωμάτιο, θα μου πει, "αντίο" και μετά θα πει, "γαϊδούρι". Τα κοράκια είναι πολύ έξυπνα. Και μου αρέσει η εμφάνισή τους, η πτυχή του Έντγκαρ Άλαν Πόε. Μου αρέσει το γκοθ στοιχείο. Είμαι γκοθ», αναφέρει ο γνωστός ηθοποιός.

Ο Κέιτζ εξήγησε ότι το φάνηκε πολύ ελκυστικό να παίξει (ξανά) τον βρικόλακα, βλέποντας πρόσφατα την ταινία τρόμου «Maligant» του Τζέιμς Γουάν.

«Το κλειδί, νομίζω, είναι η κίνηση», είπε ο Κέιτζ, «είδα μια ταινία που ονομάζεται "Maligant" και ο σκηνοθέτης Τζέιμς Γουάν και η ηθοποιός [Άναμπελ Γουόλις] δημιούργησαν αυτή τη χορογραφία που ήταν τρομακτική. Ελπίζω λοιπόν να κάνω κάτι τέτοιο όπου ο Δράκουλας μπορεί είτε να γλιστρήσει είτε να κινηθεί όπως η Σαντάκο στο "Ringu"».

Θυμίζουμε ότι το 1989 ο Κέιτζ είχε πρωταγωνιστήσει στην ταινία «Vampire’s Kiss» παίζοντας έναν άντρα που είναι πεπεισμένος ότι είναι βαμπίρ.

Δίπλα στον Κέιτζ, στον ρόλο του Ρένφιλντ θα δούμε τον Νίκολας Χουλτ. Η σκηνοθεσία ανήκει στον Κρις ΜακΚέι, των «The Tomorrow War» και «The Lego Batman Movie», ενώ το σενάριο στον Ράιαν Ρίντλεϊ του «Rick and Morty». Η επερχόμενη ταινία αναμένεται να διαδραματιστεί στις μέρες μας, ωστόσο δεν έχει γίνει ακόμα ξεκάθαρο αν και πόσα στοιχεία θα πάρει από το εμβληματικό μυθιστόρημα τρόμου «Dracula» του 1897 του Μπραμ Στόκερ.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μιλάς με γρίφους γέροντα - Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ μεταμορφώθηκε σε θεό Δία

Εγκλωβισμένοι κάτοικοι στην Αττική: Έκθετοι οι δήμαρχοι Κηφισιάς, Χαλανδρίου, Αγίας Παρασκευής