ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στα σκαριά νέα βιογραφική ταινία για τον Μάικλ Τζάκσον - Ο τίτλος και όσα ξέρουμε μέχρι τώρα

Μάικλ Τζάκσον
Η ταινία δεν θα προσπαθήσει να αποκαταστήσει τη φήμη του Μάικλ Τζάκσον
AP

Μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί ο ηθοποιός που θα «ζωντανέψει» τον βασιλιά της ποπ στη μεγάλη οθόνη.

Η κινηματογραφική βιογραφία του Μάικλ Τζάκσον παίρνει επιτέλους το «πράσινο φως» και κάνει ακόμα ένα σημαντικό βήμα προς τη μεγάλη οθόνη.

Μετά από τρία σχεδόν χρόνια, η ταινία για τον «βασιλιά της ποπ» μοιάζει να παίρνει σάρκα και οστά από τον παραγωγό του Bohemian Rhapsdody, Γκρέιχαμ Κινγκ και τη Lionsgate.

Η ταινία με τίτλο Michael έχει τις ευλογίες και την πλήρη στήριξη της οικογένειας και των κληρονόμων του «βασιλιά της ποπ». Το σενάριο υπογράφει ο Τζον Λόγκαν, σεναριογράφος των Gladiator και Skyfall. Μάλιστα ο Λόγκαν έχει συνεργαστεί ξανά με τον Κινγκ στο Aviator του Μάρτιν Σκορσέζε.

«Συνάντησα για πρώτη φορά την οικογένεια Τζάκσον το 1981 και είμαι ευγνώμων που φέρνω την κληρονομιά τους στη μεγάλη οθόνη. Όταν παρακολουθούσα το Victory Tour στο Dodger Stadium δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι σχεδόν 38 χρόνια αργότερα θα είχα το προνόμιο να είμαι μέρος αυτής της ταινίας», δήλωσε ο Κινγκ.

«Από τότε που ο Μάικλ ήταν μικρός, ως μέλος των The Jackson 5, λάτρευε τη μαγεία του κινηματογράφου», ανέφερε η Κάθριν Τζάκσον, μητέρα του σταρ της ποπ. «Ως οικογένεια, είναι τιμή μας που η ιστορία της ζωής μας ζωντανεύει στη μεγάλη οθόνη», συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου που ανακοινώνει τη συμφωνία διανομής, «το «Michael θα δώσει στο κοινό μια εις βάθος απεικόνιση του περίπλοκου ανθρώπου που ήταν ο βασιλιάς της ποπ. Θα ζωντανέψει τις πιο εμβληματικές ερμηνείες του Τζάκσον και θα παρουσιάσει την καλλιτεχνική και προσωπική ζωή του τραγουδιστή».

Αξίζει σημειώσουμε ότι πλέον περιμένουμε με αγωνία να μάθουμε και τον ηθοποιό που θα ενσαρκώσει τον Μάικλ Τζάκσον.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Η Χάλι Μπέρι τρώει τη σκόνη της Μιμής Ντενίση στο ελληνικό box office!


Netflix - To επίσημο τρέιλερ του «Vikings: Valhalla» μας προετοιμάζει για επικές μάχες