ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Peaky Blinders: Η ταινία, ο Τόμι Σέλμπι και οι συζητήσεις με «σπουδαίους ηθοποιούς»

Peaky Blinders
O Κίλιαν Μέρφι στον ρόλο του Τόμι Σέλμπι
Netflix

Η ιστορία του Τόμι Σέλμπι θα συνεχιστεί στη μεγάλη οθόνη, επιβεβαιώνει ο δημιουργός της σειράς Peaky Blinders.

Πριν λίγες μέρες το BBC αποκάλυψε –επιτέλους- την ημερομηνία για την πρεμιέρα της έκτης και τελευταίας σεζόν των Peaky Blinders, η οποία έρχεται στις 27 Φεβρουαρίου.

Ο Στίβεν Νάιτ, δημιουργός της επιτυχημένης σειράς, σε πρόσφατη συνέντευξή του, επιβεβαίωσε για ακόμα μια φορά ότι η ιστορία της οικογένειας Σέλμπι δεν τελειώνει έτσι εύκολα, καθώς βρίσκεται ήδη στα σκαριά μια ταινία όπως και διάφορα spin-offs.

Όπως εξήγησε, η έβδομη σεζόν ουσιαστικά αντικαταστάθηκε με μια ταινία που θα τοποθετείται χρονικά στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Μιλώντας πάντως στο Digital Spy, ο Νάιτ αποκάλυψε ότι ο Τόμι Σέλμπι και ο αδερφός του, Άντονι, θα εμφανιστούν στην κινηματογραφική συνέχεια της σειράς.

Όσο για το καστ της ταινίας και όχι μόνο, ο Στίβεν Νάιτ είπε: «Υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι, τόσοι πολλοί σπουδαίοι ηθοποιοί, με τους οποίους είμαστε ήδη, κάπως, σε συζητήσεις για την ταινία και για ό,τι ακολουθεί. Αλλά νομίζω ότι αυτό που θέλουμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε να εκπλήσσουμε τους ανθρώπους και να συνεχίσουμε να ανακαλύπτουμε νέα ταλέντα».

Όπως είναι ευρέως γνωστό, οι Peaky Blinders έχουν αποκτήσει μερικούς πολύ διάσημους θαυμαστές συμπεριλαμβανομένων των Ντέιβιντ Μπέκαμ, Snoop Dogg, Μπραντ Πιτ και Τζούλια Ρόμπερτς.

Αλλά υπάρχουν και οι ηθοποιοί που γνωρίζουμε ότι έχουν περάσει από οντισιόν χωρίς να έχουν πάρει κάποιο ρόλο, όπως ο ίδιος ο Spider-Man, Τομ Χόλαντ, ενώ και ο Τζέισον Στέιθαμ ήταν σε συζητήσεις για να παίξει αρχικά τον Τόμι Σέλμπι.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Εύβοια Film Project»: H Εύβοια Παγκόσμιο Κέντρο για το «Πράσινο Σινεμά»

To «Vikings: Valhalla» και ό,τι νέο έρχεται στο Netflix αυτή την εβδομάδα

Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα για το πρίκουελ του Game of Thrones - Ενθουσιασμένος ο Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν