ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Νεκρός στα 36 του Αμερικανός ράπερ - Πυροβολήθηκε στο λαιμό

ράπερ Snootie
Ο ράπερ Snootie Wild
YouTube

Ο ράπερ Snootie Wild δέχτηκε δολοφονική επίθεση στο Χιούστον του Τέξας.

Νεκρός μετά από πυροβολισμό στο Χιούστον του Τέξας, βρέθηκε ο ράπερ Snootie Wild. Ο θάνατος του Αμερικανού επιβεβαιώθηκε μέσα από τη σελίδα του στο Instagram. Ο Snootie Wild, κατά κόσμον LePreston Porter, έχασε τη ζωή του την περασμένη Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου, μόλις στα 36 του χρόνια.

Η αστυνομία του Τέξας ανακοίνωσε ότι ο Snootie πυροβολήθηκε στο λαιμό και βρέθηκε βαριά τραυματισμένος δίπλα στο SUV του μέσα σε χαντάκι.

Ένας αστυνομικός του Χιούστον δήλωσε στα τοπικά Μέσα ενημέρωσης ότι φαίνεται ότι το αυτοκίνητο έπεσε στο χαντάκι κατά λάθος. Tότε κάποιοι τύποι που βγήκαν από ένα λευκό άλλο όχημα που ήρθε για να τραβήξει το SUV άρχισαν να μιλάνε για λίγο όταν ξαφνικά ακούστηκε ένας πυροβολισμός.

Σύμφωνα με ανάρτηση στη σελίδα του ράπερ στο Facebook, ο Snootie μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου έδωσε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή αλλά δεν τα κατάφερε. Υπέκυψε στα τραύματά του αργότερα το ίδιο βράδυ.

Ο Snootie Wild είναι ο δεύτερος ράπερ από το Μέμφις που δολοφονείται. Προηγήθηκε η δολοφονία του Young Doplh στις 17 Νοεμβρίου στο Τενεσί.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Netflix: Το «The Crown» βρήκε τη νέα Καμίλα του

Στο «φως» ιερό 9.000 ετών στην έρημο της Ιορδανίας


To Squid Game του Netflix έγραψε ιστορία στα SAG Awards 2022