ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Θύμα και δεύτερης ληστείας το Netflix - Πήραν εξοπλισμό χιλιάδων δολαρίων από το σετ του Lupin

Lupin
Η κλοπή έγινε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της τρίτης σεζόν του Lupin στο Παρίσι
Netflix

Μια ημέρα μετά την κλοπή στο The Crown, 20 άτομα εισέβαλαν στο πλατό του Lupin και έκλεψαν εξοπλισμό αξίας 330.000 δολαρίων!

Οι κλέφτες φαίνεται πως έχουν βάλει στο στόχαστρο το Netflix, καθώς η συνδρομητική πλατφόρμα βρίσκεται αντιμέτωπη με ακόμα μια κλοπή στο σετ δημοφιλούς σειράς του! Μετά το The Crown, θύμα κλοπής έπεσε και το Lupin, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της τρίτης σεζόν στο Παρίσι.

Όπως έγινε γνωστό, η κλοπή σημειώθηκε στις 25 Φεβρουαρίου, μια ημέρα μετά τη ληστεία στο The Crown, και ενώ το καστ και το συνεργείο ήταν ακόμα στο πλατό. Σε αυτή τη ληστεία μάλιστα, τα πράγματα ήταν κάπως πιο άγρια, καθώς 20 άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων, μπήκαν στο γύρισμα πετώντας φωτοβολίδες ως αντιπερισπασμό.

Οι ληστές αυτή τη φορά δεν είχαν στόχο τα διάφορα αντικείμενα των σκηνικών, αλλά απέσπασαν εξοπλισμό αξίας σχεδόν 330.000 δολαρίων τόσο από το σετ όσα και από τα οχήματα της παραγωγής.

Το Netflix με ανακοίνωσή του επιβεβαίωσε ότι όλοι οι συντελεστές και οι ηθοποιοί της σειράς είναι καλά και ασφαλείς.

Όπως και στην περίπτωση του The Crown, το Netflix ανακοίνωσε ότι τα κλεμμένα αντικείμενα δεν θα επηρεάσουν σε μεγάλο βαθμό τις παραγωγές, και πως τα αντικείμενα θα ανακτηθούν. Αξίζει να αναφερθεί ότι τα γυρίσματα της τρίτης σεζόν του Lupin έχουν αρχίσει ξανά, ενώ παράλληλα συνεχίζονται οι έρευνες και για τις δύο ληστείες που έχουν σημειωθεί.

Μέχρι στιγμής, κανένα μέλος της παραγωγής της σειράς δεν έχει κάνει δηλώσεις για την επίθεση.

Διαβάστε επίσης:

Η Κόρτνεϊ Κοξ πούλησε το σπίτι της επειδή ήταν στοιχειωμένο!

Ο Μπάτμαν και όλες οι νέες ταινίες που θα δούμε στα σινεμά