ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ δεν θέλει να επιστρέψει ως «Χάρι Πότερ», αλλά ποτέ μη λες ποτέ!

Ντάνιελ Ράντκλιφ
Αυτή την εποχή ο Ντάνιελ Ράντκλιφ γυρίζει την βιογραφική ταινία του «Weird Al» Γιάνκοβιτς
AP

Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ ξεκαθαρίζει ότι για την ώρα έχει αφήσει πίσω του τον Χάρι Πότερ...

Στις αρχές του 2022 ο Ντάνιελ Ράντκλιφ επέστρεψε στο Hogwarts για ένα επετειακό reunion με τους Έμμα Γουάτσον και Ρούπερτ Γκριντ που προβλήθηκε στο HBO Max, με αφορμή τα 20 χρόνια από την κυκλοφορία της πρώτης ταινίας Χάρι Πότερ «Η Φιλοσοφική Λίθος». Αν αυτό σας άνοιξε την όρεξη για μια νέα ταινία Χάρι Πότερ, σας έχουμε δυσάρεστα νέα. Ο Ράντκλιφ δήλωσε πως δεν σκοπεύει να «συναντήσει» ξανά τον αγαπημένο μας μάγο στην οθόνη για να γυρίσει το «Καταραμένο Παιδί». Τουλάχιστον όχι στο άμεσο μέλλον.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στους New York Times, ο Ράντκλιφ έκανε ξεκάθαρο πως «δεν με ενδιαφέρει να το κάνω αυτή τη στιγμή».

«Δεν είναι η απάντηση που θα ήθελε να ακούσει κανείς, αλλά νομίζω ότι μπόρεσα να επιστρέψω και να το απολαύσω γιατί δεν είναι πλέον μέρος της καθημερινότητάς μου», ανέφερε ο ηθοποιός για το επετειακό «Χάρι Πότερ» reunion της περασμένης Πρωτοχρονιάς. «Έχω φτάσει σε ένα σημείο όπου νιώθω ότι τα κατάφερα να βγω από το "Χάρι Πότερ" εντάξει και είμαι πολύ χαρούμενος με το πού βρίσκομαι τώρα. Το να επιστρέψω θα ήταν μια τεράστια αλλαγή στη ζωή μου», εξήσε ο Ράντκλιφ.

Ωστόσο, ο Ράντκλιφ κράτησε ζωντανή μια μικρή ελπίδα στους φίλους του Χάρι Πότερ λέγοντας: «Ποτέ μη λες ποτέ, αλλά οι τύποι του "Star Wars" έκαναν περίπου 30 με 40 χρόνια να επιστρέψουν. Για μένα, έχουν περάσει μόλις 10. Δεν είναι κάτι που με ενδιαφέρει πραγματικά να κάνω αυτή τη στιγμή», τόνισε.