ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του Mission Impossible 8

Mission Impossible 7 - Τομ Κρουζ
Ο Τομ Κρουζ στα γυρίσματα του Mission Impossible 7 στην Ιταλία
AP

Η έβδομη και η όγδοη ταινία Mission Impossible γυρίζονται back to back.

Όσο εμείς περιμένουμε να δούμε στα σινεμά την έβδομη ταινία Mission Impossible, ο Τομ Κρουζ ετοιμάζει ήδη το όγδοο κεφάλαιο. Σύμφωνα με δημοσίευμα του The Hollywood Reporter τα γυρίσματα του Mission Impossible 8 έχουν ήδη ξεκινήσει.

Όπως αναφέρεται στο THR, ο Τομ Κρουζ έπεισε το καινούριο αφεντικό της Paramount Pictures να του δώσει περισσότερα χρήματα για να ολοκληρώσει την έβδομη ταινία του franchise δράσης και να κάνει την όγδοη.

«Έτσι πάνε αυτά τα πράγματα», εξηγεί ένας βετεράνος των ταινιών του Τομ Κρουζ. «Ο Τομ λέει τι θέλει, το στούντιο λέει και αυτό τι θέλει. Και μετά ο Τομ παίρνει ό,τι ζήτησε».

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το budget για την έβδομη ταινία Mission Impossible εκτοξεύτηκε στα 290 εκατομμύρια δολάρια, μετά και τις καθυστερήσεις που συνάντησε λόγω κορονοϊού. Τουλάχιστον πέντε φορές, η παραγωγή έπρεπε να σταματήσει τα γυρίσματα, ενώ από τον Covid δεν γλίτωσε ούτε ο σκηνοθέτης της ταινίας, Κρίστοφερ Μαγκουάιρ ο οποίος χρειάστηκε να νοσηλευτεί για μερικές ημέρες, αλλά ούτε και ο Τομ Κρουζ. Σύμφωνα με πηγές, και οι δύο φέρεται να μην έχουν εμβολιαστεί για την Covid-19.

Μετά τις απανωτές αναβολές της πρεμιέρας, Paramount και Skydance έχουν ανακοινώσει ότι το Mission Impossible 7 θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 14 Ιουλίου 2023 με την 8η ταινία να ακολουθεί στις 28 Ιουλίου του 2024.

Διαβάστε επίσης

«The Batman»: Δείτε την κομμένη σκηνή που αποκαλύπτει τον Joker!

Παπαφλέσσας: Το εξωφρενικό κόστος της ταινίας συγκρίνεται μόνο με παραγωγές του Χόλιγουντ

Η Επανάσταση του 1821 στην οθόνη - Πέντε ταινίες για την 25η Μαρτίου