ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Νέα σειρά από τον δημιουργό των «Peaky Blinders» - Δείτε το τρέιλερ

SAS: Rogue Heroes
Η νέα σειρά έχει τίτλο «SAS: Rogue Heroes»
YouTube

Η νέα σειρά με τίτλο «SAS: Rogue Heroes» διαδραματίζεται κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.

Οι Peaky Blinders μπορεί να έφτασαν στο τέλος τους, αλλά οι θαυμαστές της σειράς θα ενθουσιαστούν όταν μάθουν ότι ο δημιουργός της σειράς, Στίβεν Νάιτ έχει μια άλλη σειρά στον ορίζοντα.

Πρόκειται για την επερχόμενη σειρά SAS: Rogue Heroes που θα κυκλοφορήσει στο BBC One και στο HBO Max αργότερα μέσα στη χρονιά – και, αν κρίνουμε από το νέο τρέιλερ, το οποίο προσφέρει στους θεατές μια πρώτη ματιά στους ηθοποιούς Κόνορ Σουίντελς (Sex Education), Τζακ Ο’Κόνελ και Άλφι Άλεν (Game of Thrones), σίγουρα υπάρχουν πολλά να περιμένουμε.

Η ιστορία έχει φόντο τη βορειοαφρικανική εκστρατεία στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, περιγράφοντας πώς σχηματίστηκε η μονάδα των Ειδικών Δυνάμεων SAS. Ακολουθεί τον εκκεντρικό νεαρό αξιωματικό Ντέιβιντ Στέρλινγκ, τον πραγματικό ιδρυτή της Ειδικής Αεροπορικής Υπηρεσίας (Swindells) να σκαρφίζεται ένα σχέδιο για να συγκεντρώσει τους «σκληρότερους, τολμηρότερους και πιο έξυπνους στρατιώτες για μια μικρή μυστική μονάδα που θα δημιουργήσει χάος πίσω από τις γραμμές του εχθρού».

Γυρισμένη τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και στο Μαρόκο, η σειρά περιγράφεται ως μια φανταστική αφήγηση του «πώς η μεγαλύτερη μονάδα Ειδικών Δυνάμεων στον κόσμο, η SAS, σχηματίστηκε κάτω από εξαιρετικές συνθήκες στις πιο σκοτεινές μέρες του Β' Παγκοσμίου Πολέμου».

Η νέα σειρά SAS: Rogue Heroes, δεν είναι το μοναδικό πρότζεκτ του Στίβεν Νάιτ που τοποθετείται κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Όπως έχει αποκαλύψεις ο ίδιος, τότε διαδραματίζεται και η νέα ταινία Peaky Blinders που ετοιμάζει.


Διαβάστε επίσης

Νέες αποκαλύψεις για την επερχόμενη ταινία των «Peaky Blinders»

Peaky Blinders: Μάθαμε πότε θα κυκλοφορήσει στο Netflix!

Peaky Blinders: Η ταινία, ο Τόμι Σέλμπι και οι συζητήσεις με «σπουδαίους ηθοποιούς»