ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Netflix: Μάθαμε ποιοι χαρακτήρες επιστρέφουν για τη 2η σεζόν του «Squid Game»

Squid Game
O μυστηριώδης Front Man του Squid Game
Netflix

Ο δημιουργός του Squid Game έκανε νέες αποκαλύψεις για τη δεύτερη σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Netflix.

O δημιουργός του Squid Game, Hwang Dong-hyuk, προχώρησε σε μια μεγάλη αποκάλυψη για τη δεύτερη σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Netflix.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Hwang αποκάλυψε τους δύο ηθοποιούς που θα επιστρέψουν στον δεύτερο κύκλο. Πρόκειται φυσικά για τον νικητή του Squid Game, τον Seong Gi-hun, δηλαδή τον παίκτη με το νούμερο 456 που υποδύθηκε ο Νοτιοκορεάτης Lee Jung-jae και τον μυστηριώδη Front Man, τον χαρακτήρα με τη γεωμετρική μαύρη μάσκα και το σακάκι με την κουκούλα που έπαιξε ο Lee Byung-hun, ηθοποιός με αρκετούς πρωταγωνιστικούς ρόλους και συμμετοχές σε παραγωγές του Χόλιγουντ όπως η σεριά «GI Joe» και «The Magnificent Seven».

«O Gi-hun θα επιστρέψει σίγουρα. Και πιστεύω ότι θα επιστρέψει επίσης και ο Front Man», αποκάλυψε ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης της σειράς του Netflix που κατέκτησε όλο τον πλανήτη.

Η επιστροφή των δύο ρόλων δεν αποτελεί και μεγάλη έκπληξη, αφού είναι από τους λίγους χαρακτήρες που κατάφεραν να επιβιώσουν στην πρώτη σεζόν. Μην ξεχνάμε άλλωστε, ότι o Front Man είναι αυτός που δίνει τις εντολές, επιβλέπει τα θανατηφόρα παιχνίδια του Squid Game και φροντίζει να γίνουν όλα σύμφωνα με τις οδηγίες του δημιουργού του Squid Game.

Ο Hwang προχώρησε όμως και σε επιπλέον αποκαλύψεις σχετικά με τα νέα επεισόδια. Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι τα θέματα που απασχόλησαν στον πρώτο κύκλο, όπως η οικονομική ανισότητα, θα συνεχίσουν να αποτελούν μέρος της σειράς, αλλά και μελλοντικών πρότζεκτ του.

«Τόσο σε αυτό όσο και σε μελλοντικά πρότζεκτ, είναι αδύνατο να μην ληφθεί υπόψη η πολιτική πόλωση, οι πολιτισμικές διαφορές και δυσκολίες, καθώς και οι περιβαλλοντικές κλιματικές αλλαγές που έχουν συμβεί. Θα παρατηρώ, θα σχολιάζω και θα συνεχίσω να χειρίζομαι αυτά τα θέματα και σε μελλοντικά πρότζεκτ», σημείωσε ο Νοτιοκορεάτης.

Θυμίζουμε ότι Hwang, δεν έχει ξεκινήσει να γράφει το σενάριο του δεύτερου κύκλου, ο οποίος σύμφωνα με τον ίδιο αναμένεται να κυκλοφορήσει στο Netflix μέχρι τα τέλη του 2024!

«Είναι εδώ», δήλωσε δείχνοντας το κεφάλι του, «όχι στη σελίδα, είναι εδώ. Τα πάντα είναι μυστικά. Δεν μπορώ να αποκαλύψω τίποτα», συμπλήρωσε ο Νοτιοκορεάτης δημιουργός ο οποίος αυτό τον καιρό ασχολείται με την επόμενη ταινία του, Killing Old People Club που σύμφωνα με τον ίδιο, θα είναι «πολύ πιο βίαιη από το Squid Game».


Διαβάστε επίσης


Netflix: Άσχημα τα νέα για τη δεύτερη σεζόν του Squid Game

Ο δημιουργός του Squid Game ετοιμάζει νέα «πολύ πιο βίαιη» ταινία από τη σειρά του Netflix

Netflix: Ποιος ηθοποιός επιστρέφει στη δεύτερη σεζόν του Squid Game