ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Netflix: Ο πόλεμος ξεκινά στο νέο τρέιλερ της 4ης σεζόν του «Stranger Things»!

Stranger Things 4
Η τέταρτη σεζόν του «Stranger Things» θα χωριστεί σε δύο μέρη
YouTube

Η τέταρτη σεζόν του «Stranger Things» έρχεται στο Netflix στις 27 Μαΐου.

Πριν από μερικά λεπτά το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το νέο, δυνατό και εφιαλτικό τρέιλερ της τέταρτης και πολυαναμενόμενης σεζόν του «Stranger Things».

Τις τελευταίες ώρες, η πλατφόρμα είχε βάλει ήδη σε μεγάλη αγωνία τους φαν της σειράς, με ένα ρολόι που τοποθετήθηκε στην Καλιφόρνια και μετρούσε αντίστροφα στο YouTube.

Όπως γνωρίζουμε, ο νέος κύκλος της επιτυχημένης σειράς θα είναι ο μεγαλύτερος αλλά και ο πιο σκοτεινός από όλους. Άλλωστε και οι πρώτες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν τον προηγούμενο καιρό μας έδωσαν μια γεύση από την ιδιαίτερα τρομακτική και απειλητική ατμόσφαιρα των νέων επεισοδίων.

Σύμφωνα με το Netflix, η τέταρτη σεζόν θα χωριστεί σε δύο μέρη με το πρώτο να κυκλοφορεί στις 27 Μαΐου και το δεύτερο να ακολουθεί την 1η Ιουλίου.

Παράλληλα, οι δημιουργοί ετοιμάζουν ήδη την επόμενη, πέμπτη σεζόν η οποία θα είναι και η τελευταία του «Stranger Things».

Ωστόσο, οι φαν της σειράς δεν πρέπει να απογοητεύονται, καθώς οι αδερφοί Ματ και Ρος Ντάφερ, διευκρινίζουν ότι η ιστορία θα συνεχιστεί προφανώς με spinoffs που θα επικεντρώνονται σε νέους ήρωες και μυστηριώδεις ιστορίες.

Όσον αφορά την επερχόμενη τέταρτη σεζόν, η οποία ξεκίνησε γυρίσματα (μετ' εμποδίων λόγω κορονοϊού) τον Φεβρουάριο του 2020, έρχεται σχεδόν τρία χρόνια μετά την προβολή του τρίτου κύκλου, τον Ιούλιο του 2019.

Τους προγούμενους μήνες, το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα και τους τίτλους των επεισοδίων του τέταρτου κύκλου τους οποίους μπορείτε να δείτε παρακάτω:

- Το κλαμπ της κολάσεως

- Η κατάρα του Βέκνα

- Το τέρας και η υπερηρωίδα

- Αγαπημένε μου Μπίλι

- Πρόγραμμα Νίνα

- Η βουτιά

- Η σφαγή στο εργαστήριο Χόκινς

- Ο μπαμπάς

- Ο κουμπαράς


Διαβάστε επίσης:

Netflix: Πρώτη ματιά στην τέταρτη σεζόν του «Stranger Things»

Netflix: Επιτέλους μάθαμε την ημερομηνία κυκλοφορίας για την 4η σεζόν του «Stranger Things»!

Netflix: Μάθαμε τους τίτλους των επεισοδίων για το Stranger Things 4