ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Netflix: Επιτέλους μάθαμε την ημερομηνία κυκλοφορίας για την 4η σεζόν του «Stranger Things»!

4η σεζόν του «Stranger Things»
To πρώτο μέρος του Stranger Things θα κυκλοφορήσει στο Netflix στις 27 Μαΐου, ενώ το δεύτερο την 1η Ιουλίου
Netflix

Η τέταρτη σεζόν του Stranger Things θα χωριστεί σε δύο μέρη και θα ρίξει τίτλους τέλους μετά την πέμπτη σεζόν

To Netflix ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας για την τέταρτη σεζόν του Stranger Things. Μέσα από ένα γράμμα που «έστειλε» προς όλους τους φαν, η πλατφόρμα έκανε γνωστό ότι η επερχόμενη σεζόν θα χωριστεί σε δύο μέρη με το πρώτο να κυκλοφορεί στις 27 Μαΐου και το δεύτερο να είναι διαθέσιμο την 1η Ιουλίου.

Όπως γνωρίζουμε ήδη -και σημειώνεται για ακόμα μια φορά- η τέταρτη σεζόν θα είναι η μεγαλύτερη αλλά και η πιο σκοτεινή από όλες, ενώ μέσα από το γράμμα μαθαίνουμε επίσης ότι οι δημιουργοί ετοιμάζουν ήδη την επόμενη, πέμπτη σεζόν η οποία θα είναι και η τελευταία.

Ωστόσο, οι φαν δεν πρέπει να τα βιαστούν να τα βάψουν μαύρα, καθώς οι αδερφοί Ματ και Ρος Ντάφερ, διευκρινίζουν ότι η ιστορία θα συνεχιστεί και μετά το τέλος της σειράς, προφανώς με spinoffs που θα επικεντρώνονται σε νέους ήρωες και μυστηριώδεις ιστορίες.

Όσον αφορά την επερχόμενη τέταρτη σεζόν, η οποία ξεκίνησε γυρίσματα (μετ' εμποδίων λόγω κορονοϊού) τον Φεβρουάριο του 2020, έρχεται σχεδόν τρία χρόνια μετά την προβολή του τρίτου κύκλου, τον Ιούλιο του 2019.

Τους προγούμενους μήνες, το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα και τους τίτλους των επεισοδίων του τέταρτου κύκλου τους οποίους μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Το κλαμπ της κολάσεως

Η κατάρα του Βέκνα

Το τέρας και η υπερηρωίδα

Αγαπημένε μου Μπίλι

Πρόγραμμα Νίνα

Η βουτιά

Η σφαγή στο εργαστήριο Χόκινς

Ο μπαμπάς

Ο κουμπαράς

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.