ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Είναι επίσημο - Το «The Batman» θα αποκτήσει σίκουελ!

The Batman
Ο Ρόμπερτ Πάτινσον θα επιστρέψει στον ρόλο του «Σκοτεινού Ιππότη»
Tanweer

H ταινία The Batman του Ματ Ριβς είναι η μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία της χρονιάς!

Είναι επίσημο! The Batman του Ματ Ριβς θα αποκτήσει σίκουελ, όπως ανακοίνωσε η Warner Bros. από το πάνελ στο CinemaCon, το μεγάλο συνέδριο για το σινεμά που γίνεται στο Λας Βέγκας.

Όπως μάθαμε μάλιστα, ο Ρόμπερτ Πάτινσον πρόκειται να επιστρέψει στον ρόλο του Σκοτεινού Ιππότη, όπως και ο Ματ Ριβς, πίσω από το σκηνοθετικό τιμόνι και το σενάριο.

Μέχρι στιγμής, καμία άλλη πληροφορία για το καστ ή την υπόθεση της δεύτερης ταινίας Batman δεν έγινε γνωστή από την εταιρεία.

Θυμίζουμε ότι στο καστ της πρώτης ταινίας συμμετέχουν οι: Πολ Ντέινο (Γρίφος), ο αγνώριστος Κόλιν Φάρελ στον ρόλο του Πιγκουίνου, Ζόι Κράβιτς ως Catwoman, Τζέφρι Ράιτ στον ρόλο του Επιθεωρητή Γκόρντον, Τζον Τορτούρο, Πίτερ Σάρσγκαρντ, Τζέιμι Λόσον και Άντι Σέρκις.

Η ανακοίνωση της Warner για δεύτερη ταινία, δεν προκαλεί καμία έκπληξη, καθώς το The Batman σημειώνει τεράστια επιτυχία στο παγκόσμιο box office.

Συγκεκριμένα, μέχρι στιγμής παραμένει η μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία της χρονιάς με έσοδα που αγγίζουν τα 759 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, ενώ σαρωτική είναι και η επιτυχία της στην πλατφόρμα του ΗΒΟ.


Διαβάστε επίσης

«The Batman»: Δείτε την κομμένη σκηνή που αποκαλύπτει τον Joker!

Ο Νίκολας Κέιτζ θέλει να παίξει τον ρόλο του κακού στο επόμενο «Μπάτμαν»!

O νέος Batman νιώθει... Κέρτ Κομπέιν στην τοποθεσία Γκόθαμ Σίτι