ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πρώτη ματιά στην «Barbie» της Μάργκο Ρόμπι!

Μάργκο Ρομπι «Barbie»
H «Βarbie» Μάργκο Ρόμπι θα έχει δίπλα της τον Ράιαν Γκόσλινγκ ως «Ken»
AP

Η Warner Bros. αποκάλυψε επίσης την ημερομηνία που θα κυλοφορήσει η «Barbie» στα σινεμά!

Η Warner Bros. -επιτέλους- μας έδωσε μια πρώτη γεύση της Μάργκο Ρομπι ως «Barbie» στη νέα live action ταινία της Γκρέτα Γκέργουικ.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι αυτή θα είναι η πρώτη ταινία ζωντανής δράσης (live action) της Barbie. H υποψήφια για Όσκαρ, Γκέργουικ (Little Women, Lady Bird) θα συγγράψει το σενάριο με τον συνεργάτη της, σεναριογράφο και σκηνοθέτη, Νόα Μπάουμπαχ, ενώ η Ρόμπι θα έχει και ρόλο παραγωγού.

Στη φωτογραφία που αναρτήθηκε στον επίσημο λογαριασμό της Warner Bros. στο Twitter βλέπουμε την εκθαμβωτική ηθοποιό μέσα στη ροζ Corvette της διάσημης κούκλας της Mattel, έξω από το επίσης ροζ σπίτι της.

«Οι άνθρωποι ακούνε γενικά "Barbie" και σκέφτονται: “ξέρω πώς πρόκειται να είναι αυτή η ταινία” και μετά ακούνε ότι η Γκρέτα Γκέργουικ θα γράψει το σενάριο και θα σκηνοθετήσει και λένε: “Ω, καλά, ίσως δεν ξέρω”» τόνισε η Μάργκο Ρόμπι σε συνέντευξή της.

Μαζί με την φωτογραφία, το στούντιο αποκάλυψε επίσης και την ημερομηνία που θα κυκλοφορήσει η ταινία την επόμενη χρονιά και συγκεκριμένα στις 21 Ιουλίου 2023. Θυμίζουμε ότι τα γυρίσματα του φιλμ ξεκίνησαν στις αρχές του 2022 στο Λονδίνο.

Στον πλευρό της Μάργκο Ρόμπι θα δούμε επίσης τον Ράιαν Γκόσλινγκ στον ρόλο του Ken. Στο καστ συμμετέχουν ακόμα οι: Γουίλ Φέρελ, Αμέρικα Φερέρα, Μάικλ Κέρα, Σίμου Λιού, κ.ά.

Διαβάστε επίσης

Η Μάργκο Ρόμπι γίνεται «Barbie» σε νέα live action ταινία

Μάργκο Ρόμπι-Ράιαν Γκόσλινγκ: Η Barbie μόλις βρήκε τον Ken της!