ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μάργκο Ρόμπι-Ράιαν Γκόσλινγκ: Η Barbie μόλις βρήκε τον Ken της!

Μάργκο Ρόμπι και Ράιαν Γκόσλινγκ
Μάργκο Ρόμπι και Ράιαν Γκόσλινγκ Barbie και Ken: Από εμάς είναι ναι

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα γίνει live-action ταινία για την πιο διάσημη κούκλα του κόσμου.

H «Barbie», Μάργκο Ρόμπι φαίνεται πως βρήκε τον «Ken» της στο πρόσωπο του του γνωστού ηθοποιού Ράιαν Γκόσλινγκ στη νέα, επερχόμενη live-action ταινία της Warner Bros. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα γίνει live-action ταινία για την πιο διάσημη κούκλα του κόσμου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Deadline, ο διάσημος ηθοποιός βρίσκεται στις τελευταίες διαπραγματεύσεις με το στούντιο για τον ρόλο του «Ken». Πρέπει να θυμίσουμε ότι ο Γκόσλινγκ είχε απορρίψει τον συγκεκριμένο ρόλο στο παρελθόν λόγω βεβαρυμμένου προγράμματος. Ωστόσο, κάτι η μεγάλη καθυστέρηση στο pre-production της ταινίας, αλλά και το κενό που βρέθηκε στο πρόγραμμα του Γκόσλινγκ, φαίνεται πως κάνουν πραγραμματικότητα τον διακαή πόθο της Warner Bros. Aξίζει να σημειωθεί ότι ο Γκόσλινγκ ήταν (και παρέμεινε) η πρώτη επιλογή του στούντιο από τότε που ανακοινώθηκε η ταινία την προηγούμενη χρονιά.

Στη σκηνοθετική καρέκλα της ταινίας πρόκειται να κάτσει η Γκρέτα Γκέργουικ η οποία συνυπογράφει το σενάριο μαζί με τον επί χρόνια συνεργάτη και σύντροφό της Νόα Μπόμπακ.

Τα γυρίσματα της ταινίας πρόκειται να ξεκινήσουν στις αρχές του 2022 στη Μεγάλη Βρετανία, ενώ η πρεμιέρα της στους κινηματογράφους αναμένεται μέσα στο 2023.


Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σε καραντίνα ο Εντ Σίραν: Διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό

Οι νέες σειρές και ταινίες που έρχονται στο Netflix αυτή την εβδομάδα

Η σειρά The Rookie απαγορεύει τα κανονικά όπλα μετά το τραγικό δυστύχημα στα γυρίσματα του Rust