ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Netflix: Τρέιλερ και ημερομηνία πρεμιέρας για την 5η σεζόν του «Cobra Kai»!

Cobra Kai σεζόν 5 Netflix
O 5ος κύκλος του Cobra Kai πιάνει το νήμα από εκεί που το άφησε η 4η σεζόν
YouTube

Η πέμπτη σεζόν του «Cobra Kai» έρχεται στο Netflix στις 9 Σεπτεμβρίου.

Το Netflix αποκάλυψε την ημερομηνία κυκλοφορίας της πέμπτης σεζόν του Cobra Kai, δίνοντας στη δημοσιότητα και το πρώτο τρέιλερ της νέας σεζόν η οποία έρχεται νωρίτερα από ό,τι θα περίμενε κανείς.

Ο επερχόμενος κύκλος θα κυκλοφορήσει λοιπόν στην πλατφόρμα στις 9 Σεπτεμβρίου πιάνοντας το νήμα από εκεί που το άφησε η τέταρτη σεζόν.

Τα νέα επεισόδια εστιάζουν στον απόηχο της συγκλονιστικής έκβασης του τουρνουά All Valley. O Τέρι Σίλβερ επεκτείνει την αυτοκρατορία του Cobra Kai, προσπαθώντας να κάνει το στιλ του καράτε «χωρίς έλεος» το μοναδικό παιχνίδι σε όλη την πόλη.

Την ίδια στιγμή, ο Τζον Κριζ βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα της φυλακής, ο Τζόνι Λόρενς αφήνει το καράτε στην άκρη για να επικεντρωθεί στην αποκατάσταση της ζημιάς που έχει προκαλέσει, ενώ ο Ντάνιελ Λαρούσο ενώνει τις δυνάμεις του με έναν φίλο από τα παλιά για να αντιμετωπίσουν τον Σίλβερ.

Θυμίζουμε ότι το Cobra Kai διαδραματίζεται 34 χρόνια μετά την θρυλική ταινία Καράτε Κιντ και η οπτική της αφήγησης των γεγονότων αυτή τη φορά είναι από την πλευρά του Τζόνι Λόρενς.


Διαβάστε επίσης

Netflix: Οι νέες σειρές και οι ταινίες που βλέπουμε την πρώτη εβδομάδα του Μαΐου

Η συμμορία του «La Casa de Papel» επιστρέφει στο Netflix