ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Netflix: Μάθαμε πότε θα κυκλοφορήσει το εφιαλτικό «The Sandman»

«The Sandman»
Δείτε το νέο τρέιλερ που έδωσε στη δημοσιότητα το Netflix
Netflix

Η νέα σειρά του Netflix βασίζεται στο επιτυχημένο και βραβευμένο graphic novel της DC.

Το Netflix αποκάλυψε νέο τρέιλερ και ημερομηνία κυκλοφορίας για το πολυαναμενόμενο «The Sandman», κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας της Geeked Week που θα διαρκέσει έως και τις 10 Ιουνίου.

Η νέα σειρά βασίζεται στο αγαπημένο, βραβευμένο κόμικ της DC του Νιλ Γκέιμαν που μιλάει για τον Μορφέα, τον θεό του ύπνου. Αποτελεί ένα πλούσιο, βασισμένο σε χαρακτήρες, αμάλγαμα μύθου και σκοτεινής φαντασίας που «παντρεύονται» στα δέκα επικά κεφάλαια τα οποία μας αφηγούνται τις πολλές περιπέτειες του Ονείρου.

Η επίσημη σύνοψη που δίνει το Netflix, αναφέρει: Υπάρχει ένας άλλος κόσμος που μας περιμένει όλους όταν κλείνουμε τα μάτια και κοιμόμαστε. Ένα μέρος που το λένε «Dreaming», όπου ο Sandman, ο κύριος των ονείρων (Τομ Στάριτζ), δίνει μορφή στους πιο ενδόμυχους φόβους και τη φαντασία μας.

Αλλά όταν το Όνειρο αιχμαλωτίζεται απρόσμενα και κρατείται για έναν αιώνα, η απουσία του πυροδοτεί μια σειρά γεγονότων που θα αλλάξει τόσο τον κόσμο των ονείρων όσο και τον πραγματικό κόσμο για πάντα.

Για να αποκαταστήσει την τάξη, το Όνειρο πρέπει να ταξιδέψει σε διαφορετικούς κόσμους και χρονικές περιόδους, για να επανορθώσει για τα λάθη που έχει κάνει κατά τη διάρκεια της ύπαρξής του, ξανασυναντώντας παλιούς φίλους και εχθρούς, και γνωρίζοντας νέες οντότητες, τόσο κοσμικές όσο και ανθρώπινες, στη διαδρομή.

Στο καστ συμμετέχουν οι: Mark Hamill, Tom Sturridge, Boyd Holbrook, Patton Oswalt, Vivienne Acheampong, Gwendoline Christie, Charles Dance, Jenna Coleman, David Thewlis, Stephen Fry, Kirby Howell-Baptiste, Mason Alexander Park, Donna Preston, Vanesu Samunyai, John Cameron Mitchell, Asim Chaudhry, Sanjeev Bhaskar, Joely Richardson, Niamh Walsh, Sandra James Young και Razane Jammal.

Στον σχεδιασμό και τη διεύθυνση παραγωγής βρίσκονται ο Νιλ Γκέιμαν, ο showrunner Άλαν Χάινμπεργκ και ο Ντέιβιντ Σ. Γκόγερ.

Η σειρά θα κυκλοφορήσει στο Netflix στις 5 Αυγούστου.

Σχετικές ειδήσεις