ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αυτές είναι οι νέες σειρές και οι ταινίες που έρχονται στο Netflix τον Ιούνιο!

Peaky Blinders
Η οικογένεια Σέλμπι έρχεται στο Netflix για μια τελευταία σεζόν
Netflix

Δείτε αναλυτικά τις νέες σειρές και τις ταινίες που θα δούμε στο Netflix τον Ιούνιο.

Η έκτη και τελευταία σεζόν της επιτυχημένης σειράς «Peaky Blinders», έρχεται επιτέλους και στην Ελλάδα, μέσω του Netflix.

Θυμίζουμε ότι η σειρά έκανε πρεμιέρα στο BBC One στις 27 Φεβρουαρίου, σπάζοντας τα κοντέρ τηλεθέασης με το «καλημέρα σας», καθώς προβλήθηκε από 3,8 εκατομμύρια τηλεθεατές.

Από τις νέες κυκλοφορίες του Ιουνίου ξεχωρίζει ακόμα η κορεάτικη εκδοχή του ισπανικού χιτ, «La Casa de Papel», η τρίτη σεζόν της υποψήφιας για Emmy σειράς, «The Umbrella Academy», αλλά και το «Man Vs Bee» με τον Βρετανό κωμικό, Ρόουαν Άτκισον, τον σε όλους γνωστό ως Mr. Bean. Οι φαν της Τζένιφερ Λόπεζ δεν πρέπει να χάσουν το συγκινητικό ντοκιμαντέρ για τη Λατίνα σταρ, «Jennifer Lopez: Halftime».

Δείτε αναλυτικά τη λίστα με τις νέες κυκλοφορίες του Netflix τον Ιούνιο.

Σειρές του Netflix

02/6/2022
Borgen: Βασίλειο, Εξουσία και Δόξα (Borgen - Power & Glory)

Η καριέρα της Υπουργού Εξωτερικών Μπιργκίτε Νούμπορ κινδυνεύει, όταν μια διαφωνία για το πετρέλαιο στη Γροιλανδία απειλεί να εξελιχθεί σε διεθνή κρίση.

03/6/2022
Μια Τέλεια Μητέρα (The Perfect Mother)

Σίγουρη για την αθωότητα της κόρης της σε μια ανθρωποκτονία, μια αφοσιωμένη μητέρα αποκαλύπτει αλήθειες που πονούν, καθώς τα όρια μεταξύ θύματος και δράστη θολώνουν.

03/6/2022
Two Summers (Δύο Καλοκαίρια)

Μια παρέα δεμένων φίλων ξανασμίγει για να κάνει χλιδάτες διακοπές – δεκαετίες μετά τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη ένα από τα μέλη από κάποιους από την παρέα.

03/6/2022
Τα Φτερά της Φιλοδοξίας (As the Crow Flies)

Μια παρέα νεαρών ενηλίκων πηγαίνουν σ' ένα πάρτι σε ένα απομακρυσμένο νησί, αλλά ο δήθεν παράδεισος που συναντάνε δεν είναι όπως φαίνεται.

08/6/2022
Baby Fever

Σ' αυτήν την αισθηματική κομεντί, μια γιατρός γονιμότητας που γονιμοποιείται μεθυσμένη με το σπέρμα του πρώην της προσπαθεί να τον ξανακερδίσει αφού μείνει έγκυος.

10/6/2022
First Kill

Ο έρωτας μπερδεύει τις έφηβες Τζουλιέτ και Καλάιοπι. Η μία είναι βαμπίρ, η άλλη είναι κυνηγός βρικολάκων, αλλά και οι δύο είναι έτοιμες να ρίξουν το πρώτο βέλος.

10/6/2022
Peaky Blinders: Σεζόν 6 (Peaky Blinders: Season 6)

Οι Σέλμπι βιώνουν μια μεγάλη απώλεια. Τέσσερα χρόνια μετά, το τέλος της Ποτοαπαγόρευσης ωθεί τον Τόμι στο εμπόριο οπίου και μια αναγκαστική συμμαχία με τους εχθρούς του.

10/6/2022
Ιδιωτικότητα (Intimacy)

Το σεξ βίντεο μιας ανερχόμενης πολιτικού που διέρρευσε λειτουργεί ως καταλύτης σε αυτήν την ιστορία τεσσάρων γυναικών που κινούνται ανάμεσα στον δημόσιο και ιδιωτικό βίο.

15/6/2022
Μαλντίβας (Maldivas)

Μια γυναίκα μετακομίζει σε ένα συγκρότημα κατοικιών στο Ρίο ντε Τζανέιρο για να βρει τη μητέρα της, αλλά μια ανεξήγητη πυρκαγιά την αναγκάζει να ερευνήσει έναν φόνο.

15/6/2022
God's Favorite Idiot

Η Μελίσα Μακάρθι πρωταγωνιστεί στο πλευρό του άντρα της, του σεναριογράφου και δημιουργού Μπεν Φαλκόνε σε αυτή την κωμική σειρά για μια καλή ψυχή σε θεόσταλτη αποστολή.

16/6/2022
Έρωτας και Αναρχία: Σεζόν 2 (Love & Anarchy: Season 2)

Μετά τα συνταρακτικά νέα, η απροθυμία της Σόφι να αντιμετωπίσει τον πόνο της βυθίζει τη ζωή, την καριέρα και τη σχέση της με τον Μαξ στο χάος.

17/6/2022
You Don't Know Me (Δεν Με Ξέρεις)

Όταν όλα τα στοιχεία τον ενοχοποιούν, ένας άντρας που κατηγορείται για φόνο χρησιμοποιεί την τελική επιχειρηματολογία για να μιλήσει για τη σχέση του με μια γυναίκα.

22/6/2022
Η Ακαδημία της Ομπρέλας: Σεζόν 3 (The Umbrella Academy: Season 3)

Η υποψήφια για Emmy σειρά για μια δυσλειτουργική οικογένεια υπερηρώων επιστρέφει για μια νέα σεζόν.

23/6/2022
Queen

Μετά από 50 χρόνια απουσίας, ένας καταξιωμένος ράφτης και ντραγκ κουίν από το Παρίσι επιστρέφει στη γενέτειρά του στην Πολωνία για να συμφιλιωθεί με την κόρη του..

24/6/2022
Τέλεια Ληστεία: Κορέα, Μέρος 1 (Money Heist: Korea - Joint Economic Area)

Η κορεάτικη εκδοχή του La Casa de Papel. Κλέφτες επιτίθενται στο νομισματοκοπείο της ενοποιημένης Κορέας. Με εγκλωβισμένους ομήρους, η αστυνομία πρέπει να τους σταματήσει, μαζί και τον μυστηριώδη εγκέφαλο.

24/6/2022
Άνθρωπος Εναντίον Μέλισσας (Man Vs Bee)

Ο Βρετανός κωμικός Ρόουαν Άτκινσον (Mr. Bean) πρωταγωνιστεί σε αυτήν τη σχεδόν βωβή κωμωδία για τη μάχη ενός άντρα που προσέχει ένα σπίτι ενάντια σε μια μέλισσα.

Ταινίες του Netflix

03/6/2022
Αποστολή Αναχαίτισης (Interceptor)

Η τελευταία αξιωματικός που έχει μείνει σε μια απομακρυσμένη βάση πυραύλων δίνει τη μάχη της ζωής της κόντρα σε τρομοκράτες που έχουν στόχο 16 πυρηνικά όπλα στις ΗΠΑ.

08/6/2022
Hustle

Το καλοκαίρι πριν από το κολέγιο, ο διαβαστερό Auden συναντά την μυστηριώδη Eli, και - σε νυχτερινές αναζητήσεις - την βοηθά να βιώσει την ξέγνοιαστη εφηβική ζωή που της έλειπε.

10/6/2022
Τα Δέντρα της Ειρήνης (Trees of Peace)

Τέσσερις διαφορετικές γυναίκες έρχονται πολύ κοντά, ενώ βρίσκονται παγιδευμένες κατά τη διάρκεια της γενοκτονίας στη Ρουάντα. Εμπνευσμένο από πραγματικά γεγονότα.

15/6/2022
Παρέλαση από Καρδιάς (Heart Parade)

Για να σώσει τη δουλειά της, μια καριερίστα που φοβάται τα σκυλιά πηγαίνει στην Κρακοβία, όπου γνωρίζει έναν γοητευτικό χήρο, τον γιο του και τον τετράποδο κολλητό τους.

15/6/2022
Κένταυρος (Centauro)

Για να γλιτώσει τη μητέρα του γιου του από ένα καρτέλ, ένας οδηγός αγωνιστικών μηχανών μεταφέρει ναρκωτικά, θέτοντας σε κίνδυνο την επαγγελματική καριέρα και τη ζωή του.

17/6/2022
Spiderhead: Υπό το Βλέμμα της Αράχνης (Spiderhead)

Στο κοντινό μέλλον, δύο κατάδικοι αντιμετωπίζουν το παρελθόν τους σε μια μονάδα ενός οραματιστή που τους χορηγεί ψυχοτρόπες ουσίες. Πρωταγωνιστεί ο Κρις Χέμσγουορθ.

20/6/2022
Μοιραία Αγάπη (Doom Of Love)

Αφού χρεοκοπήσει, ένας διαφημιστής ερωτεύεται μια τραγουδίστρια σε ένα καταφύγιο για γιόγκα και την ακολουθεί σε ένα ταξίδι αυτοπραγμάτωσης.

22/6/2022
Love & Gelato (Αγάπη και Παγωτό)

Η Λίνα υπόσχεται στην άρρωστη μητέρα της ότι θα περάσει το καλοκαίρι πριν από το πανεπιστήμιο στη Ρώμη, όπου ερωτεύεται την πόλη, τους ανθρώπους – και το παγωτό.

24/6/2022
Ο Άνδρας από το Τορόντο (The Man from Toronto)

Μια υπόθεση εσφαλμένης ταυτότητας αναγκάζει έναν αδέξιο επιχειρηματία να συνεργαστεί με έναν διαβόητο δολοφόνο, τον Άνδρα από το Τορόντο, με την ελπίδα να επιζήσει.

28/6/2022
Blasted: Δύο Εναντίον Εξωγήινων (Blasted)

Η σειρά ακολουθεί τους παιδικούς φίλους Σεμπάστιαν και Μίκελ που συναντιούνται ξανά σε ένα μπάτσελορ. Ο Μίκελ δεν έχει ωριμάσει, μα ο Σεμπάστιαν έχει γίνει εργασιομανής.

29/6/2022
Beauty

Μια νεαρή πολλά υποσχόμενη τραγουδίστρια βρίσκεται διχασμένη ανάμεσα σε μια αυταρχική οικογένεια, την πίεση του χώρου της μουσικής και τον έρωτα για την κοπέλα της.

Ντοκιμαντέρ του Netflix

08/6/2022
Keep Sweet: Προσευχή και Υπακοή (Keep Sweet: Pray and Obey)

Αυτό το ντοκιμαντέρ εξετάζει την άνοδο του Γουόρεν Τζεφς στη Φονταμενταλιστική Εκκλησία του Ιησού Χριστού των Αγίων των Τελευταίων Ημερών και τα αποτρόπαια εγκλήματά του.

14/6/2022
Jennifer Lopez: Halftime (Halftime)

Η παγκόσμια σούπερ σταρ Τζένιφερ Λόπεζ μιλά για την πολύπλευρη καριέρα της και την πίεση της ζωής μέσα στα φώτα της δημοσιότητας, σε αυτό το συγκινητικό ντοκιμαντέρ.

15/6/2022
Ο Ιστός των Ψευδαισθήσεων: Θάνατος, Ψέματα και το Internet (Web of Make Believe: Death, Lies and the Internet)

Συνωμοσία. Απάτη. Βία. Φόνος. Ό,τι ξεκινά ως εικονικό μπορεί να γίνει στη στιγμή αληθινό – και όταν το Internet είναι παγκόσμιο, το ίδιο είναι και οι συνέπειες.

17/6/2022
Το Φαινόμενο Μάρθα Μίτσελ (The Martha Mitchell Effect)

Αυτό το ντοκιμαντέρ σκιαγραφεί τη σύζυγο ενός υπουργού που μίλησε για το Γουότεργκεϊτ – και την προσπάθεια της κυβέρνησης Νίξον να την «τρελάνει» για να σωπάσει.

19/6/2022
Μπεν Κραμπ: Ο Υπερασπιστής των Ατομικών Δικαιωμάτων (Civil)

Ένα ντοκιμαντέρ για τον αντισυμβατικό δικηγόρο Μπεν Κραμπ που πάει στα δικαστήρια για να αποδώσει δικαιοσύνη για τους θανάτους των Τζορτζ Φλόιντ και Μπριόνα Τέιλορ.

21/6/2022
Το Μέλλον (The Future Of)

Αυτή η σειρά ντοκιμαντέρ εξερευνά εκπληκτικές προβλέψεις σχετικά με την επερχόμενη πραγματικότητα, την τεχνολογία φορητών συσκευών και άλλες καινοτομίες που θα επηρεάσουν τη ζωή μας στο μέλλον.

22/6/2022
Η Κρυφή Ζωή των Κατοικιδίων (The Hidden Lives of Pets)

Γλυκά τετράποδα! Γνωρίστε απίθανα πλάσματα από όλο τον κόσμο και μάθετε τα τελευταία επιστημονικά δεδομένα για τις αισθήσεις και τις ικανότητες των φίλων μας των ζώων.

Παιδικές ταινίες και σειρές του Netflix

03/6/2022
Surviving Summer: Ένα Καλοκαίρι Μέσα στα Κύματα (Surviving Summer)

Μια ατίθαση έφηβη από τη Νέα Υόρκη αποβάλλεται από το σχολείο και αναγκάζεται να πάει στην Αυστραλία όπου ταράζει τη γαλήνη ενός σέρφερ, αφήνοντας πίσω της το χάος.

06/6/2022
Ομάδα σε Δράση: Σεζόν 2 (Action Pack: Season 2)

Ο ενήλικας Τεντ Τέμπλετον χρησιμοποιεί τα μαγικά της Τίνα για να γίνει πάλι ο Αρχιμπόμπιρας. Όμως η επιστροφή του στην Μπόμπιρες ΑΕ δεν είναι παιχνίδι για παιδιά.

13/6/2022
Colorforms: Αυτοκόλλητοι με τον Τσάρλι: Mighty Movie Adventures (Charlie's Colorforms City: Mighty Movie Adventures)

Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο, η ταινία περιμένει! Ακολουθήστε τον Τσάρλι και τους φίλους του στο πλατό του Αυτοκόλλητου Στούντιο, όπου πρωταγωνιστεί η δημιουργικότητα.

13/6/2022
Colorforms: Αυτοκόλλητοι με τον Τσάρλι: Miss Weather and Friends (Charlie's Colorforms City: Miss Weather and Friends)

Ο καιρός αναμένεται απολαυστικός. Η κυρία Καιρούλα συντροφεύει τον Τσάρλι σε ασυνήθιστες περιπέτειες, από σερφ σε σπαγγετο-κύματα μέχρι και αληθινά επιτραπέζια!

16/6/2022
Karma's World Music Videos: Season 2

Από ύμνους για κολλητούς και έξυπνα μπίμποπ, αυτή η μουσική συλλογή της Κάρμα παρουσιάζει το τραγούδι, τη λάμψη και τον αυτοσχεδιασμό της παρέας με φίλους και συγγενείς.

16/6/2022
Αδιέξοδο: Το Πάρκο των Παραφυσικών Φαινομένων (Dead End: Paranormal Park)

Οι κολλητοί Μπάρνι και Νόρμα γίνονται γρήγορα φίλοι και βοηθούν ο ένας τον άλλο σε δύσκολες στιγμές, ενώ διασκεδάζουν δουλεύοντας σε ένα στοιχειωμένο θεματικό πάρκο!

24/6/2022
Angry Birds: Summer Madness: Season 2

Πούπουλα και φτερά πετούν όταν ένας έφηβος Ρεντ, ο Τσακ, ο Βόμβα και η Στέλλα περνούν ένα άγριο καλοκαίρι μαζί με άλλα Angry Birds στο Στρατόπεδο Splinterwood!

13/6/2022
Sharkdog: Season 2

Ο Sharkdog και οι φίλοι του επιστρέφουν για μια νέα σεζόν γεμάτη περιπέτειες.







Σχετικές ειδήσεις