ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τζόνι Ντεπ: Αγνώριστος στη νέα του ταινία ως Λουδοβίκος XV

Τζόνι Ντεπ
O Τζόνι Ντεπ είναι έτοιμος για την επιστροφή του στη μεγάλη οθόνη
AP

Στη νέα του ταινία, ο Τζόνι Ντεπ θα γίνει ο Λουδοβίκος XV. Πάρτε μια νέα γεύση από τη μεταμόρφωσή του

Μια νέα φωτογραφία του Τζόνι Ντεπ ως Βασιλιάς Λουδοβίκος ΙΕ αποκάλυψε χθες το Deadline.

Ο γνωστός ηθοποιός επιστρέφει δυναμικά στον επόμενο ρόλο του στη δραματική ταινία εποχής με τίτλο «Jeanne du Barry» που εξιστορεί την ιστορία της τελευταίας ερωμένης του βασιλιά της Γαλλίας Μαντάμ ντυ Μπαρί (Jeanne du Barry), η οποία ενώ γεννήθηκε φτωχή κατάφερε να ανέβει κοινωνικά χρησιμοποιώντας την ευφυΐα της και να γίνει η αγαπημένη σύντροφος του Λουδοβίκου XV.

Στο πλευρό του Ντεπ θα είναι η Γαλλίδα ηθοποιός Μαϊγουέν Λε Μπεσκό, που θα υποδυθεί τη Μαντάμ ντου Μπάρι, τη διάσημη ερωμένη του Λουδοβίκου.

Σημειώνεται ότι τα γυρίσματα του φιλμ ξεκίνησαν τον Ιούλιο σε πολλές τοποθεσίες στη Γαλλία, όπως στο κάστρο των Βερσαλλιών και στο Παρίσι και διήρκεσαν 11 εβδομάδες. Αυτή θα είναι η πρώτη ταινία του Ντεπ στη γαλλική γλώσσα, ο οποίος θα φρεσκάρει λίγο τα γαλλικά του, καθώς έμενε επί χρόνια στη Γαλλία με την πρώην σύντροφό του και ηθοποιό Βανέσα Παραντί.

Στην ταινία θα πρωταγωνιστήσουν επίσης οι Benjamin Lavernhe, Pierre Richard, Melvil Poupaud, Noémie Lvovsky, Pascal Greggory και India Hair, σε σκηνοθεσία Μαϊγουέν Λε Μπεσκό.

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις γαλλικές αίθουσες το 2023, ενώ θα κυκλοφορήσει και στη χώρα μας σε διανομή της Spentzos Film. Το επερχόμενο δράμα εποχής πρόκειται να κυκλοφορήσει στο γαλλικό Netflix, 15 μήνες μετά την πρεμιέρα του στους κινηματογράφους. Ωστόσο, πρέπει να διευκρινίσουμε ότι το Jeanne du Barry δεν είναι ταινία του Netflix και άρα η πλατφόρμα δεν συμμετέχει στην παραγωγή του.

Θυμίζουμε ότι το Χόλιγουντ τα τελευταία χρόνια έχει κρατήσει τις πόρτες ερμητικά κλειστές στον άλλοτε αγαπημένο πρωταγωνιστή του, Τζόνι Ντεπ, όμως στην Ευρώπη δεν συνέβη το ίδιο. Η τελευταία ταινία του Τζόνι Ντεπ ήταν το Minamata που αν και πέρασε από σαράντα κύματα, εξαιτίας των κατηγοριών που αντιμετώπισε ο Ντεπ για ενδοοικογενειακή βία εναντίον της πρώην συζύγου του, Άμπερ Χερντ, βρήκε τελικά το δρόμο για τις κινηματογραφικές αίθουσες.


Διαβάστε επίσης

Αγνώριστος ο Τζόνι Ντεπ πόζαρε για σέλφι με θαυμαστές του στη Ν.Υόρκη - Στην Ισπανία η Άμπερ Χερντ

Τζόνι Ντεπ vs Αμπέρ Χερντ: Η δίκη τους γίνεται ταινία – Δείτε το τρέιλερ

MTV Video Music Awards 2022: O «αστροναύτης» Τζόνι Ντεπ, τα οπίσθια του Damiano David και οι νικητές

Ο Τζόνι Ντεπ σκηνοθετεί τη ζωή του Ιταλού ζωγράφου «Μοντιλιάνι» σε παραγωγή Αλ Πατσίνο

Ο Τζόνι Ντεπ επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη ως Λουδοβίκος ΙΕ της Γαλλίας