ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«John Wick 4»: O Κιάνου Ριβς παίρνει το όπλο του

O Κιάνου Ριβς
O Κιάνου Ριβς επιστρέφει στον ρόλο του John Wick για τέταρτη φορά
YouTube

Η τέταρτη ταινία John Wick θα κυκλοφορήσει στα σινεμά τον Μάρτιο του 2023

H Lionsgate μας δίνει μία νέα ματιά από την επιστροφή του Κιάνου Ριβς στον ρόλο του John Wick για τέταρτη φορά.

Το καταιγιστικό τρέιλερ είναι γεμάτο δράση, πιστολίδι και μάχες σώμα με σώμα, βρίσκοντας τον John Wick να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα: να εκδικείται με οποιοδήποτε όπλο βρει στα χέρια του. Ο John Wick αποκαλύπτει ένα μονοπάτι για να νικήσει τους High Table. Αλλά πριν μπορέσει να κερδίσει την ελευθερία του, ο Wick πρέπει να αντιμετωπίσει έναν νέο εχθρό με ισχυρές συμμαχίες σε όλο τον κόσμο και δυνάμεις που μετατρέπουν τους παλιούς φίλους σε εχθρούς.

Στο τέταρτο κεφάλαιο του John Wick, εκτός από τον Κιάνου Ριβς πρωταγωνιστούν οι Λόρενς Φίσμπερν, Ντόνι Γιέν, Μπιλ Σκάσγκαρντ, Χιρουόκι Σανάντα, Σκοτ Άντκινς και Κλάνσι Μπράουν. Ο Ίαν ΜακΣέιν επίσης επιστρέφει ως Γουίνστον, διευθυντής του Continental Hotel.

Ο σκηνοθέτης της ταινίας, Ο σκηνοθέτης Τσαντ Σταχέλσκι έχει αποκαλύψει ότι θα είναι η μεγαλύτερη σε διάρκεια όλου του franchise.

Aν και η τέταρτη ταινία του επιτυχημένου franchise επρόκειτο να κυκλοφορήσει τον περασμένο Μάιο, δυστυχώς έχει πάρει αναβολή για έναν ολόκληρο χρόνο. Έτσι, το «John Wick: Chapter 4», πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις 24 Μαρτίου του 2023.

Όπως έχει γίνει γνωστό, το franchise θα αποκτήσει και πέμπτη ταινία, τα γυρίσματα της οποίας αναμένεται να ξεκινήσουν σύντομα, με τον Κιάνου Ρις να επιστρέφει και πάλι στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η τέταρτη ταινία John Wick θα κυκλοφορήσει στα σινεμά στις 24 Μαρτίου του 2023.


Διαβάστε επίσης

Netflix: Το κόμικ του Κιάνου Ριβς γίνεται ταινία με πρωταγωνιστή τον ίδιο!

Ο Κιάνου Ριβς ονειρεύεται να παίξει τον Μπάτμαν και από εμάς είναι ναι!

Το «Έτερος Εγώ» και άλλες 4 σειρές που άξιζαν μια θέση στο Netflix