ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε τα βρήκε σκούρα με την τηλεόραση: «Είναι βάναυσο»

Σιλβέστερ Σταλόνε Tulsa King
O Σιλβέστερ Σταλόνε στην πρεμιέρα του Tulsa King στη Νέα Υόρκη
AP

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε εμφανίστηκε στον πρώτο πρωταγωνιστικό του ρόλο και δηλώνει σοκαρισμένος από το πόσο δύσκολα είναι τα γυρίσματα για την τηλεόραση.

Με εννέα σειρές να «τρέχουν», ο Τέιλορ Σέρινταν δεν μπορεί να είναι τόσο... παραγωγικός όσο κάποτε. Έτσι, αφού έγραψε τον πιλότο της τηλεοπτικής σειράς «Tulsa King» σε τρεις ημέρες και έπεισε τον Σιλβέστερ Σταλόνε να υπογράψει ώστε να πρωταγωνιστήσει στη σειρά, ο Σέρινταν παρέδωσε τα «ηνία» της στον Τέρενς Γουίντερ.

Μιλώντας για την εμπειρία του από τα γυρίσματα της πρώτης του τηλεοπτικής σειράς ο Σταλόνε δήλωσε σοκαρισμένος από το πόσο δύσκολα είναι τα γυρίσματα για την τηλεόραση.

«Είναι πέρα από σκληρό. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάποιοι το έχουν κάνει αυτό για τέσσερις, πέντε ή έξι σεζόν. Είναι βάναυσο, σε σύγκριση με την παραγωγή ταινιών. Δεν θα πω ποτέ ξανά: "Αυτό είναι ένα σκληρό γύρισμα" [για κινηματογραφική ταινία]. Είναι διακοπές σε σύγκριση με αυτό!», είπε ο ηθοποιός.

Όσο για το αν θα υπάρξει συνέχεια της σειράς, ο Σταλόνε λέει πως δεν είναι σίγουρος.

«Μπορούν να το γυρίσουν στο σπίτι μου στο Παλμ Μπιτς; Θα ήταν ωραίο», λέει γελώντας. «Μίλησα με τη γυναίκα μου γι αυτό. Αν έρθει μαζί με τα παιδιά στα γυρίσματα, ίσως. Αλλά είναι μια μεγάλη απόφαση, πραγματικά».

To Tulsa King έκανε πρεμιέρα στο Paramount+ στις 13 Νοεμβρίου.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

Σιλβέστερ Σταλόνε: Ο χαρακτήρας της Marvel που θα ήθελε να υποδυθεί

Ο Σταλόνε δίνει πόνο στο επίσημο τρέιλερ της σειράς «Tulsa King»

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε νιώθει έξω από τα νερά του στο νέο τρέιλερ του «Tulsa King»