ΚΟΣΜΟΣ

Πρίγκιπας Χάρι: «Μην παντρευτείς την Καμίλα - Θα γίνει κακιά μητριά»

Πρίγκιπας Χάρι: «Μην παντρευτείς την Καμίλα - Θα γίνει κακιά μητριά»
Ο πρίγκιπας Χάρι με τον πατέρα του Κάρολο και την Καμίλα σε παλαιότερη φωτογραφία.
AP

Στο πολυαναμενόμενο βιβλίο του με τίτλο «Spare», ο πρίγκιπας Χάρι αποκαλύπτει, σύμφωνα με τον Guardian, εκτός των άλλων τις σχέσεις του με την Καμίλα.

 

Ο πρίγκιπας Χάρι ισχυρίστηκε - σύμφωνα με την Daily Mail - στα απομνημονεύματά του ότι αυτός και ο Ουίλιαμ «παρακάλεσαν» τον πατέρα τους Κάρολο να μην παντρευτεί την Καμίλα μετά το θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα, φοβούμενοι ότι θα ήταν η «κακιά τους μητριά».

Στην εκρηκτική αυτοβιογραφία του, με τίτλο Spare, ο δούκας του Σάσσεξ ισχυρίζεται ότι αυτός και ο αδελφός του δεν στάθηκαν εμπόδιο στη σχέση του τότε Πρίγκιπα της Ουαλίας, αλλά του είχαν ζητήσει να μην την παντρευτεί.

Ο Χάρι ισχυρίζεται ότι η πρώτη της συνάντηση πόνεσε σαν «ένεση», γράφοντας: «Κλείσε τα μάτια σου και δεν θα το νιώσεις καν».

Ξύλο μεταξύ Ουίλιαμ και Χάρι αποκαλύπτει βιβλίο

Στο «Spare» ο Χάρι φέρεται να ισχυρίζεται πως πιάστηκε στα χέρια με τον αδερφό του Ουίλιαμ, έπειτα από τσακωμό ο οποίος αφορούσε τη Μέγκαν Μαρκλ.

Σύμφωνα με τον ίδιο, τον έπιασε από το πέτο και τον πέταξε στο έδαφος. Όπως αναφέρει μάλιστα, ο ίδιος έφερε εμφανή τα σημάδια της επίθεσης του αδερφού του, όπως γρατζουνιές και μώλωπες.

Το επεισόδιο τοποθετείται χρονικά στο 2019, με τον Ουίλιαμ να επιτίθεται στον Χάρι σχετικά με τη σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκ την οποία χαρακτήριζε «δύσκολη, αγενή και τραχιά».

Ο Χάρι κατηγορεί τον αδερφό του ότι υιοθέτησε το «αφήγημα του Τύπου» για τη Μέγκαν, γεγονός από το οποίο προέκυψε ο καβγάς. Είναι άγνωστο πως το απόσπασμα της αυτοβιογραφίας του πρίγκηπα Χάρι έφτασε στα χέρια του Guardian, καθώς ο εκδοτικός οίκος έχει προσπαθήσει ιδιαίτερα για να κρατήσει επτασφράγιστο μυστικό το περιεχόμενο του βιβλίου.

Κάρολος: «Μην καταστρέφετε τα τελευταία μου χρόνια»

Σε ένα απόσπασμα που διέρρευσε από τα απομνημονεύματά του, ο πρίγκιπας Χάρι αποκάλυψε για πρώτη φορά τα σπαρακτικά λόγια του πατέρα του κατά τη διάρκεια μιας τεταμένης αντιπαράθεσης που είχε με τον αδερφό του πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Η σπαρακτική έκκληση του βασιλιά Καρόλου προς τους διαφωνούντες γιους του αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά στα εκρηκτικά απομνημονεύματα του πρίγκιπα Χάρι με τίτλο "Spare". Σε ένα απόσπασμα που διέρρευσε και δημοσιεύτηκε από την εφημερίδα The Guardian, ο Χάρι περιγράφει λεπτομερώς μια συνάντηση που είχε με τον πατέρα και τον αδερφό του, πρίγκιπα Ουίλιαμ, μετά την κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου τον Απρίλιο του 2021.

Ο Δούκας του Σάσεξ ισχυρίζεται ότι ο Κάρολος στάθηκε ανάμεσα στους δύο γιους του, «κοιτάζοντας τα αναψοκοκκινισμένα μας πρόσωπά» και τους παρακάλεσε: