ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Duran Duran - Ο κιθαρίστας τους για τη μάχη του με τον καρκίνο: «Θα ζήσω τη ζωή μου»

Άντι Τέιλορ Duran Duran
O Άντι Τέιλορ (πρώτος από δεξιά) με τους Duran Duran στα MTV Music Awards
Getty images / Photo by RJ Capak/WireImage

Ο πρώην κιθαρίστας των Duran Duran, Άντι Τέιλορ πάσχει από καρκίνο του προστάτη σε τελικό στάδιο

Ο πρώην κιθαρίστας των Duran Duran, Άντι Τέιλορ μίλησε στο 5 News, για την μάχη που δίνει με τον μεταστατικό καρκίνο του προστάτη.

Ολα ξεκίνησαν πριν από τεσσεράμισι χρόνια όταν «έκανα τζόκινγκ και άρχισα να νιώθω ένα αρθριτικό είδος πόνου ...στη συνέχεια παρατήρησα στο λαιμό μου κάτι που έμοιαζε με όγκους», είπε.

Τον περασμένο Νοέμβριο ο Τέιλορ δεν μπόρεσε να βρίσκεται στην τελετή ένταξης των Duran Duran, στο Rock & Roll Hall of Fame. «Χάνεις όλη την τεστοστερόνη σου κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Πάω στοίχημα ότι οι περισσότεροι άνδρες δεν το καταλαβαίνουν», σημείωσε.

Διαβάστε τη συνέντευξη που έδωσαν οι Duran Duran στο Newsbomb.gr

Ο Σάιμον Λε Μπόν διάβασε την επιστολή που έστειλε ο μουσικός κατά την διάρκεια της τελετής, στην οποία αποκάλυπτε για πρώτη φορά την ασθένεια. Μετά από αυτό ήταν «μεγάλη η αγάπη του κόσμου και η υποστήριξη». Προσθέτει ότι ενώ «υπάρχουν κάποιες νέες θεραπείες που μπορούν να με βοηθήσουν», έχει δεσμευτεί στην ιδέα ότι «θα ζήσω τη ζωή μου».

«Έχω κάνει τρία άλμπουμ από τότε [που διαγνώστηκα], και έδωσα κάποιες συναυλίες, οι οποίες ήταν φανταστικές. Λέω συχνά στους ανθρώπους: "στην μάχη με τον καρκίνο, ο χρόνος είναι πολύτιμος. Κάθε λεπτό είναι σαν μια ώρα, κάθε μέρα είναι σαν μια εβδομάδα», κατέληξε ο Τέιλορ.

Ο Άντι Τέιλορ ήταν μέλος από το 1980 έως το 1986 και από το 2001 έως το 2026. Έπαιξε κιθάρα στα τρία πρώτα άλμπουμ του συγκροτήματος, τα οποία περιλάμβαναν τα επιτυχημένα τραγούδια «Rio» και «Hungry Like the Wolf».

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

Duran Duran: Ο κιθαρίστας τους πάσχει από καρκίνο σε τελικό στάδιο

Οι Duran Duran στο Newsbomb.gr: Το νέο άλμπουμ, η φήμη που τους ακολουθεί και τα περίεργα επί σκηνής