ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Berlin»: Μάθαμε πότε κυκλοφορεί το spinoff του «La Casa de Papel»

O Pedro Alonso επιστρέφει στον ρόλο του Berlin
O Pedro Alonso επιστρέφει στον ρόλο του Berlin
Netflix

Το Netflix ανακοίνωσε μέσω ενός βίντεο την πρεμιέρα του «Berlin», της νέας spinoff σειράς του La Casa de Papel.

To Netflix ανακοίνωσε μέσω βίντεο την ημερομηνία κυκλοφορίας του Berlin, της νέας spinoff σειράς του La Casa de Papel.

Η σειρά που θα ακολουθήσει την ιστορία του Andres de Fonollosa, που γνωρίσαμε ως Berlin, θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix τον Δεκέμβριο του 2023.

Δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες για το τι θα μπορούσε κανείς να περιμένει από την επερχόμενη σειρά, ωστόσο, γνωρίζουμε ότι τοποθετείται πριν τα γεγονότα του La Casa de Papel και θα μας δείξει τον Berlin να ετοιμάζει την πρώτη του ληστεία με τη δική του συμμορία.

Η σειρά φέρει την υπογραφεί του Alex Pina, δημιουργού του διάσημου ισπανικού χιτ, La Casa de Papel. «Μας άρεσε η ιδέα να συστήσουμε μια νέα συμμορία γύρω από τον Berlin, σε μια εντελώς διαφορετική συναισθηματική κατάσταση», εξήγησε ο Πίνα κατά την διάρκεια του TUDUM του Netflix το 2022.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης o Pina και ο Pedro Alonso που πρωταγωνιστεί ως Berlin συζήτησαν για το επερχόμενο spinoff λέγοντας: «Αυτό θα είναι ένα ταξίδι στην χρυσή ηλικία του χαρακτήρα. Όταν έκανε ληστείες σε όλη την Ευρώπη, τρελά ερωτευμένος».

Πριν ανακοινωθεί το Berlin, ο Pina είχε μιλήσει στο Oprah Daily για να την προοπτική ενός spinoff:

«Έχουμε πολλές δυνατότητες για κάποια spinoffs, ναι, και νομίζω ότι αυτό οφείλεται στις ισχυρές και δυνατές ταυτότητες των χαρακτήρων. Πάντα αναζητούσαμε χαρακτήρες να έχουν ένα πολύ περίπλοκο, πολυεπίπεδο σχέδιο. Νομίζω λοιπόν ότι σχεδόν κάθε χαρακτήρας του Money Heist έχει μια δυαδικότητα που θα θέλαμε να δούμε σε ένα spinoff. Θα μπορούσαμε να παρακολουθήσουμε οποιοδήποτε από αυτούς σε άλλα πλαίσια».

Επίσης αποκάλυψε ότι το prequel θα είναι γεμάτο ένταση, έγκλημα, ταξίδι, ρομάντζο αλλά και χιούμορ, προσθέτοντας ότι η μεγαλύτερη έκπληξη θα είναι το κωμικό στοιχείο, αφού ο κόσμος πρόκειται να γελάσει πολύ.

Έτσι, μαζί με τον Pedro Alonso στον ρόλο του Berlin θα δούμε επίσης τους: Michelle Jenner στον ρόλο της Keila που είναι εξπέρ στους υπολογιστές, Tristán Ulloa ως τον φιλάνθρωπο καθηγητή Damián και δεξί χέρι του Berlin, Begoña Vargas στον ρόλο της ασταθούς Cameron, Julio Peña Fernández ως τον αφοσιωμένο Roi και Joel Sánchez ως Bruce, έναν άνθρωπο που παθιάζεται με την δράση.

Η σειρά θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια και τα γυρίσματα έχουν γίνει σε Παρίσι και Μαδρίτη.

Διαβάστε επίσης

Netflix: Η πραγματική ληστεία ξεκινά στο κορεάτικο «La Casa de Papel»

Ο «Berlin» και η συμμορία του: Πρώτη ματιά στο spinoff του «La Casa de Papel»

«Berlin»: Όσα γνωρίζουμε για τη νέα spin-off σειρά του «La Casa de Papel»