ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Έτερος Εγώ: Νέμεσις» - Ένα διαφορετικό χιουμοριστικό βίντεο λίγο πριν την πρεμιέρα

Έτερος Εγώ βίντεο
Έτερος Εγώ: Νέμεσις - Cast Exposed. Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Σωτήρης Τσαφούλιας και Μάνος Βακούσης
YouTube

Ο τρίτος και τελευταίος κύκλος του «Έτερος Εγώ» κάνει πρεμιέρα απόψε Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου αποκλειστικά στην Cosmote TV.

Λίγες ώρες πριν τη μεγάλη και πολυαναμενόμενη αποψινή πρεμιέρα τρίτης και τελευταίας σεζόν του «Έτερος Εγώ», έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε ένα διαφορετικό -χιουμοριστικό- βίντεο 14 λεπτών, με τους Σωτήρη Τσαφούλια, Μάνο Βακούση και Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη, να κάνουν «exposed» ο ένας τον άλλον.

Συγκεκριμένα, στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η Cosmote TV βλέπουμε τον σκηνοθέτη και τους δύο ηθοποιούς, να απαντούν σε ερωτήσεις, να θυμούνται αστείες σκηνές από τα γυρίσματα και να μας δίνουν μία γεύση από τα backstage.

Από τις απαντήσεις τους, διαπιστώσαμε ότι ο Σωτήρης Τσαφούλιας και ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης έχουν πλέον ένα ιδιαίτερο δέσιμο, το οποίο οφείλουν στο «σύμπαν» του Έτερος Εγώ, μάθαμε για την πιο απαιτητική σκηνή της σειράς, το λεγόμενο «μονοπλάνο της Μασσαλίας» με τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη και ακούσαμε για την πιο ξεκαρδιστική σκηνή στο σετ των γυρισμάτων.

Για το τέλος, ο Σωτήρης Τσαφούλιας μάς αποκάλυψε και μια ιδιαίτερη έκπληξη, καθώς στο φινάλε θα δούμε τον πατέρα του σκηνοθέτη αλλά και του Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη και μάλιστα στην τελευταία σκηνή του τελευταίου επεισοδίου.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί

Έτερος Εγώ: Νέμεσις

Η τρίτη και τελευταία σεζόν του «Έτερος Εγώ: Νέμεσις» θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου αποκλειστικά στην Cosmote TV. Σημειώνεται ότι η δημοφιλής αστυνομική σειρά του Σωτήρη Τσαφούλια, η οποία έχει δημιουργήσει σχολή στη μυθοπλασία της ελληνικής τηλεόρασης, γυρίστηκε σε 51 ημέρες και θα αποτελείται από 8 εβδομαδιαία επεισόδια τα οποία θα προβάλλονται κάθε Δευτέρα στις 11 το βράδυ.

Στον νέο κύκλο 8 επεισοδίων της πολυαναμενόμενης σειράς, που θα συστήσει 31 νέους χαρακτήρες/ρόλους, ο καθηγητής εγκληματολογίας Δημήτρης Λαΐνης είναι συντετριμμένος μετά τον τραγικό χαμό της αγαπημένης του Τόνιας. Πενθεί κλεισμένος στο σπίτι του, δεν διδάσκει και βρίσκει παρηγοριά μεταξύ ονείρων και παραισθήσεων, γιατί μόνο εκεί τη συναντά. Ωστόσο, μία έκρηξη σε ένα γραφείο τελετών δεν αργεί να τον επαναφέρει στην ενεργό δράση, καθώς το τμήμα ανθρωποκτονιών ζητά και πάλι τη συμβολή του. Παράλληλα, η εμφάνιση προσώπων από το παρελθόν οδηγεί σε συγκρούσεις και φέρνει τους πάντες αντιμέτωπους με τις συνέπειες των επιλογών τους. Η Νέμεσις έρχεται για όλους.

Οι πρωταγωνιστές

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους επιστρέφουν ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης (καθηγητής Λαΐνης), o Πέτρος Λαγούτης (αστυνόμος Παντελής Σκλαβής), η Βίκυ Παπαδοπούλου (δημοσιογράφος Χριστίνα Στεργίου), η Άννα Μενενάκου (αστυνόμος Μάρθα Καρρά), καθώς και οι Μάνος Βακούσης (Απόστολος Μπαρασόπουλος), Σπύρος Παπαδόπουλος (Υποστράτηγος Μαρκάτος), Κατερίνα Διδασκάλου (Ελένη Μαρούδα), Δημήτρης Καπετανάκος (Άλκης Μασάτος), Τάσος Νούσιας (Νίκος Βανόρτας) και Κόρα Καρβούνη (Δανάη).

Ηθοποιοί που συμμετέχουν

Παράλληλα, ο νέος κύκλος επεισοδίων του «Έτερος Εγώ» υποδέχεται μια σειρά καταξιωμένων Ελλήνων ηθοποιών και όχι μόνο. Μεταξύ αυτών, οι: Γιάννης Μπέζος, Κώστας Αρζόγλου, Μαριάννα Τουμασάτου, Σπύρος Μπιμπίλας, Μαίρη Χρονοπούλου, Ηλίας Λογοθέτης, Αντίνοος Αλμπάνης, Κρατερός Κατσούλης, Στράτος «Stan» Αντιπαριώτης, Ιωάννα Κολλιοπούλου, Σωτήρης Χατζάκης, Μιχάλης Ιατρόπουλος, Κώστας Φαλελάκης, Αθηνά Τσιλύρα, Σοφία Πανάγου κ.α.

Το καστ πλαισιώνεται, επίσης, από τους: Δημήτρη Μαυρόπουλο, Θάνο Τοκάκη, Χρήστο Σαπουντζή, Νίκη Λάμη, Κρις Ραντάνοφ, Άρη Αντωνόπουλο, Κυριάκο Σαλή, Τόνια Μαράκη, Βασίλη Μπατσακούτσα, Αθηνά Αλεξοπούλου, Μελισσάνθη Μάχουτ, Φώτη Θωμαΐδη, Κων/νο Σειραδάκη, Γιάννη Εγγλέζο, Μαρία Παπαλάμπρου, Μελέτη Γεωργιάδη, Δημήτρη Λαγούτη.

Η σκηνοθεσία ανήκει στον Σωτήρη Τσαφούλια, όπως και το σενάριο μαζί με την Κατερίνα Φιλιώτου.

Το «Έτερος Εγώ: Νέμεσις» είναι μια παραγωγή της COSMOTE TV, ενώ η εκτέλεση παραγωγής γίνεται από την εταιρεία BLONDE.

Συντελεστές:

Παραγωγή: COSMOTE TV
Εκτέλεση Παραγωγής: BLONDE
Σενάριο: Σωτήρης Τσαφούλιας, Κατερίνα Φιλιώτου
Σκηνοθεσία: Σωτήρης Τσαφούλιας
Production Designer / Line Producer: Ηλίας Λεδάκης
Διευθυντής Φωτογραφίας: Claudio Bolivar G.S.C.
Παραγωγός: Φένια Κοσοβίτσα

Διαβάστε επίσης

«Έτερος Εγώ: Νέμεσις» - Το επίσημο τρέιλερ είναι εδώ και καθηλώνει

«Έτερος Εγώ: Νέμεσις» - Πρώτο τρέιλερ για την 3η σεζόν της σειράς

Το «Έτερος Εγώ» και άλλες 4 σειρές που άξιζαν μια θέση στο Netflix

«Έτερος Εγώ: Νέμεσις» - Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα!