ΚΟΣΜΟΣ

Lady Gaga: Oι πρώτες φωτογραφίες της από το Joker 2 - Θα υποδυθεί τη Χάρλεϊ Κουίν

Lady Gaga: Oι πρώτες φωτογραφίες της από το Joker 2 - Θα υποδυθεί τη Χάρλεϊ Κουίν
(Photo by MediaPunch/Bauer-Griffin/GC Images)

Η Lady Gaga θα υποδυθεί τη Χάρλεϊ Κουίν - Οι πρώτες φωτογραφίες

Ο καιρός περνάει και οι πρώτες πληροφορίες σχετικά με την πλοκή του Joker 2 -που πλέον ξέρουμε ότι ακούει και στον τίτλο Folie à Deux- αρχίζουν να φτάνουν η μία μετά την άλλη. Με τον Joaquin Phoenix να αναβιώνει τον ρόλο του Joker και τη Lady Gaga να προστίθεται στο cast, μία νέα αναφορά του The Wrap σκιαγραφεί το βασικό πλαίσιο της επόμενης ταινίας.

Σύμφωνα με το Μέσο, το Joker 2 θα διαδραματίζεται σε μεγάλο βαθμό στο Άσυλο της Arkham, της εικονικής ψυχιατρικής κλινικής της Gotham City. Ο Joker σκοτώνει τον ψυχοθεραπευτή του, αλλά δε δραπετεύει κατευθείαν από το Άσυλο, όπως πολλοί υπέθεταν σύμφωνα με το τέλος της πρώτης ταινίας.

Περισσότερες πληροφορίες για την πλοκή προ το παρόν δεν έχουν κυκλοφορήσει, όμως, και μόνο το γεγονός ότι θα είναι μιούζικαλ αποτελεί ένα απρόσμενο και αξιοπερίεργο στοιχείο. Όσο για την ημερομηνία κυκλοφορίας, αυτή τοποθετείται στις 4 Οκτωβρίου του 2024.

Σήμερα τον γύρο του διαδικτύου έκαναν οι πρώτες φωτογραφίες της Lady Gaga από τα γυρίσματα της ταινίας.

Τι είναι το Folie à deux

Το Folie à deux είναι γνωστό ως «παραληρηματική ψύχωση ή διαταραχή διάθεσης με ψύχωση». Ο ασθενής έχει συμπτώματα παραληρήματος, ενίοτε και ψευδαισθήσεις, οι οποίες μεταφέρονται από τον έναν στον άλλον.

Το «Folie à deux» αναφέρεται σε δύο ανθρώπους που μοιράζονται αυτήν την κατάσταση, ενώ, αν ήταν περισσότεροι, θα προσαρμοζόταν και το όνομα, δηλαδή folie à trois (τρεις) ή folie à quatre (τέσσερις). Υπάρχει μέχρι και folie en famille που αναφέρεται σε όλη την οικογένεια.