ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μάθαμε πότε θα κυκλοφορήσει η νέα ταινία του Σκορσέζε με ΝτιΚάπριο και Ντε Νίρο

Λεονάρντο ΝτιΚάπριο, Ρόμπερτ Ντε Νίρο και Μάρτιν Σκορσέζε
Λεονάρντο ΝτιΚάπριο, Ρόμπερτ Ντε Νίρο και Μάρτιν Σκορσέζε
AP

Η νέα ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε έχει τίτλο «Killers of the Flower Moon» και πρωταγωνιστές τους Λεονάρντο ΝτιΚάπριο και Ρόμπερτ Ντε Νίρο.

Η Apple ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του «Killers of the Flower Moon», της νέας και πολυαναμενόμενης ταινίας του Μάρτιν Σκορσέζε με πρωταγωνιστή τον Λεονάρντο ΝτιΚάπριο.

Όπως έγινε γνωστό λοιπόν, το αστυνομικρό δράμα εποχής του Σκορσέζε θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένες κινηματογραφικές αίθουσες στις 6 Οκτωβρίου και σε ευρεία κυκλοφορία θα το δούμε στις 20 Οκτωβρίου. Στη συνέχεια, η ταινία θα είναι διαθέσιμη στο Apple TV+ χωρίς να έχει γίνει γνωστή ακόμα η ακριβής ημερομηνία πρεμιέρας.

Όπως μπορεί να συμπεράνει η κανείς, το νέο έπος του σκηνοθέτη, με μπάτζετ πάνω από 200 εκατομμύρια δολάρια, θα μπει δυναμικά στην Οσκαρική κούρσα του 2024.

Η ταινία συμπαραγωγής Apple Original Films και Paramount Pictures, βασίζεται στο βιβλίο του Ντέιβιντ Γκραν και αφορά μια σειρά δολοφονιών μελών της φυλής Όσατζ το 1920 για το πετρέλαιο που βρέθηκε στη γη τους.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον Σκορσέζε, σύμβουλοι της φυλής Όσατζ έχουν βοηθήσει στα γυρίσματα της ταινίας.

«Για να είμαστε σε θέση να αφηγηθούμε αυτή την ιστορία στον τόπο όπου διαδραματίστηκαν αυτά τα γεγονότα είναι εξαιρετικά σημαντικό και κρίσιμο για να μας επιτραπεί να απεικονίσουμε μια ακριβή εικόνα του χρόνου και των ανθρώπων» έχει δηλώσει ο Μάρτιν Σκορσέζε.

Στο «Killers of the Flower Moon» πρωταγωνιστούν επίσης οι Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Μπρένταν Φρέιζερ, Τζέσι Πλέμονς, Τζον Λίθγκοου και Λίλι Γκλάντστοουν.

Διαβάστε επίσης

Ο Τζόνι Ντεπ αποσύρθηκε στην αγγλική ύπαιθρο: «Μπορώ να είμαι ο εαυτός μου»

Ο σκηνοθέτης του «Εξολοθρευτή» για το AI: «Θα μπορούσε να είναι το τέλος του κόσμου»

Netflix: Τζένιφερ Άνιστον και Άνταμ Σάντλερ επιστρέφουν με το «Murder Mystery 2»