ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Netflix: Έρχεται νέα ταινία Bird Box - Πότε κάνει πρεμιέρα

Bird Box Σάντρα Μπούλοκ
Η Σάντρα Μπούλοκ στο Bird Box του 2018
Netflix

Το «Bird Box Barcelona» δεν έχει Σάντρα Μπούλοκ, αλλά φαίνεται να έχει τον ίδιο τρόμο και το ίδιο σασπένς με την ταινία-φαινόμενο που κυκλοφόρησε το Netflix το 2018.

Το Netflix επιβεβαίωσε μέσω teaser τρέιλερ, την ημερομηνία κυκλοφορίας της νέας Bird Box ταινίας με τίτλο Bird Box Barcelona.

Η ισπανική ταινία, η οποία λειτουργεί ως spin-off και όχι ως άμεση συνέχεια της επιτυχίας του Netflix το 2018, θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 14 Ιουλίου.

Τοποθετημένο στο ίδιο σύμπαν με το αρχικό μετα-αποκαλυπτικό φιλμ Bird Box, στο οποίο πρωταγωνίστησε η Σάντρα Μπούλοκ ως Malorie, το Bird Box Barcelona ακολουθεί το δίδυμο πατέρα-κόρης που ονομάζονται Sebastian και Anna και οι οποίοι συνεργάζονται με μια ομάδα επιζώντων, αναζητώντας ασφάλεια.

Μάλιστα, εκτός από τα επικίνδυνα τέρατα, η ομάδα των επιζώντων σύντομα θα πρέπει να αντιμετωπίσει μια νέα τρομερή απειλή. Σημειώνεται ότι η ισπανική ταινία διαδραματίζεται σε παράλληλο χρονοδιάγραμμα με το αρχικό Bird Box.

Τη σκηνοθεσία υπογράφουν οι Àlex και David Pastor, που μας έφεραν το μετα-αποκαλυπτικό θρίλερ Carriers του 2009. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκεται ο Mario Casas (The Paramedic), μαζί του η Georgina Campbell (Barbarian).

Βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο του συγγραφέα Josh Malerman, το Bird Box ακολούθησε τη Malorie της Μπούλοκ στο επικίνδυνο ταξίδι με τα δύο μικρά παιδιά της για να τα σώσει από μια άγνωστη δύναμη που σκοτώνει όποιον την κοιτάζει.


Θυμίζουμε ότι το Bird Box του 2018 με πρωταγωνίστρια την Σάντρα Μπούλοκ αναδείχθηκε σε παγκόσμιο φαινόμενο προκαλώντας πραγματική φρενίτιδα.

Ενώ οι θαυμαστές ήλπιζαν εδώ και καιρό για μια συνέχεια της ταινίας του 2018, δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη κάποιο σίκουελ - αν και ο Malerman έχει κυκλοφορήσει το συγγραφικό σίκουελ του Bird Box, με τίτλο Malorie.

«Ο κόσμος του Bird Box είναι η ιστορία της Malorie και ήθελα να μάθω περισσότερα για αυτήν. Ήθελα να τη γνωρίσω ακόμα καλύτερα. Στο τέλος της ταινίας, γύρισα στο κορίτσι μου την Allison και είπα: "Θέλω να μάθω τι θα γίνει μετά". Και μου λέει: "Λοιπόν, ξέρεις, θα μπορούσες να το κάνεις αυτό», είπε ο Malerman.

Malorie

Η ιστορία του δεύτερου βιβλίου, όπως προδίδει και ο τίτλος του, εστιάζει στη Malorie. Συγκεκριμένα, βρισκόμαστε 10 χρόνια μετά τα γεγονότα που διαβάσαμε στο «Bird Box». Το Αγόρι και το Κορίτσι (ο Τομ και η Ολύμπια), είναι πλέον 16 ετών.

Η Malorie και τα δύο παιδιά ζουν τώρα σε μια εγκαταλελειμμένη καλοκαιρινή κατασκήνωση έχοντας ακόμα τα μάτια κλειστά, για να προστατευτούν από τα σκοτεινά πλάσματα που οδηγούν τους ανθρώπους στην τρέλα. Εκεί η Malorie δέχεται την επίσκεψη ενός άγνωστου άντρα και μαθαίνει ότι ένας αγαπημένος της άνθρωπος που θεωρούσε νεκρό, ζει τελικά. Οι ελπίδες της Malorie αναπτερώνονται και έτσι ξεκινάει ένα δεύτερο μεγάλο ταξίδι στο νέο κόσμο αυτή τη φορά».

Διαβάστε επίσης

Τζένιφερ Λόρενς: «Τα γυρίσματα με τους ΝτιΚάπριο και Σαλαμέ ήταν απόλυτη καταστροφή»

Netflix: Η Τζένιφερ Λόπεζ και όλες οι νέες κυκλοφορίες της εβδομάδας

Μάιος στο Netflix με Σβαρτσενέγκερ και JLo: Όλες οι νέες σειρές και ταινίες που θα δούμε