ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ηρώδειο: Sold out η συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου - Νέα ημερομηνία

Σταύρος Ξαρχάκος Ηρώδειο
Μαζί με τον Σταύρο Ξαρχάκο οι: Ηρώ Σαΐα, Γιάννης Κότσιρας, Μαρία Φαραντούρη
Φεστιβάλ Αθηνών

Λόγω μεγάλης ζήτησης εισιτηρίων, το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου προσθέτει ακόμα μια συναυλία για τον Σταύρο Ξαρχάκο στο Ηρώδειο.

Κατόπιν μεγάλης ζήτησης για τη συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου, το Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου αποφάσισε να προσθέσει μία ακόμη συναυλία στο Ηρώδειο, την Τρίτη 4 Ιουλίου.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Σταύρος Ξαρχάκος θα ταξιδέψει το κοινό του Ηρωδείου στις μουσικές του διαδρομές, με συνοδοιπόρους τη Μαρία Φαραντούρη, τον Γιάννη Κότσιρα και την Ηρώ Σαΐα.

Η πρώτη συναυλία έχει προγραμματιστεί για τις 18 Ιουνίου.

«Τα τραγούδια είναι σύμμαχοι για μια καλύτερη ζωή , μας δείχνουν τον δρόμο και διώχνουν τον φόβο. Ο έρωτας είναι επανάσταση, και το αιώνιο Άγιο Δισκοπότηρο για τον άνθρωπο είναι η Ελευθερία!», λέει ο κορυφαίος συνθέτης που έχει συντροφεύσει με την μουσική του γενιές Ελλήνων από τη δεκαετία του '60 μέχρι σήμερα.

«Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα» θα οδηγήσουν στην «Καισαριανή», το «Μεγάλο μας τσίρκο» του Ιάκωβου Καμπανέλλη στην «Ιθάκη» του Μάνου Ελευθερίου, και όλοι μαζί θα συναντηθούμε «στης Ακρόπολης τα μέρη», με οδηγούς αγαπημένους ερμηνευτές.

Διεύθυνση ορχήστρας: Σταύρος Ξαρχάκος
Ερμηνεύουν: Μαρία Φαραντούρη, Γιάννης Κότσιρας, Ηρώ Σαΐα
Αφηγητής Ξενοφών Ραράκος
Συμπαραγωγή Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου, Cricos Productions

Η προπώληση ξεκίνησε

Διαβάστε επίσης

Το Newsbomb.gr στην πρόβα του Σταύρου Ξαρχάκου: «Ο μεγαλύτερος εν ζωή Έλληνας συνθέτης»