ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Φεστιβάλ Μαγγανιακού, Μεσσηνίας 2023: Διήμερη εκδήλωση πολλαπλών και παράλληλων εκδηλώσεων

Φεστιβάλ Μαγγανιακού, Μεσσηνίας 2023: Διήμερη εκδήλωση πολλαπλών και παράλληλων εκδηλώσεων

Τις πόρτες του ετοιμάζεται να ανοίξει το «Φεστιβάλ Μαγγανιακού, Μεσσηνίας 2023» - Το φεστιβάλ πολλαπλών και παράλληλων εκδηλώσεων είναι με δωρεάν συμμετοχή

Το 2ο Φεστιβάλ του Μαγγανιακού Μεσσηνίας, ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες του στις 3 και 4 Ιουνίου 2023. Πρόκειται για μία γιορτή με δραστηριότητες που ενδυναμώνουν την κοινωνική συνοχή και προσφέρουν στην πολιτισμική ανάπτυξη του τόπου, μέσω της δημιουργικότητας των συμμετεχόντων οι οποίοι μπορούν να εκφραστούν ελεύθερα, αξιοποιώντας τις δεξιότητες και τα ενδιαφέροντά τους.

Εργαστήρια D.I.Y, μουσικές βραδιές, εκθέσεις φωτογραφίας & ψηφιδωτών, παλιό σπίτι στο χωριό - εργαλεία γεωργίας και κτηνοτροφίας, προβολές ντοκιμαντέρ, μελισσοκομεία, υπαίθριες δραστηριότητες, οικολογία, παραδοσιακοί χοροί, μαθήματα χορού, αναβίωση αλωνίσματος, ύφανση σε αργαλειό, ψήσιμο ψωμιού και λαλλαγγόψωμων, αναβίωση πλυσίματος ρούχων στη βρύση, είναι μερικές από τις δραστηριότητες που μπορούν να κάνουν οι επισκέπτες.

Παράλληλα, το Χωριό Παραγωγών δίνει τη δυνατότητα σε μικρούς και μεγάλους να εξερευνήσουν και να δοκιμάσουν τα καλούδια του τόπου μας.

Δείτε στη Gallery που ακολουθεί το πρόγραμμα του 2ο Φεστιβάλ του Μαγγανιακού Μεσσηνίας: