ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Netflix: O «Berlin» του «La Casa de Papel» ετοιμάζεται για την πρώτη του ληστεία

Berlin Netflix
O Pedro Alonso επιστρέφει στο ρόλο του Berli
Netflix

Η νέα spinoff σειρά του «La Casa de Papel» θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο. Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ.

To Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ του Berlin, της νέας spinoff σειράς του La Casa de Papel.

Η σειρά που θα ακολουθήσει την ιστορία του Andres de Fonollosa, που γνωρίσαμε ως Berlin, θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix τον Δεκέμβριο του 2023.

Όπως γνωρίζουμε η ιστορία τοποθετείται πριν τα γεγονότα του La Casa de Papel και μας δείχνει τον Berlin να ετοιμάζει την πρώτη του ληστεία. Ο Berlin τα θέλει όλα και με συμμορία του ετοιμάζονται να κλέψουν 44 εκατομμύρια ευρώ σε ένα απόγευμα.

Η σειρά φέρει την υπογραφεί του Alex Pina, δημιουργού του διάσημου ισπανικού χιτ, La Casa de Papel, ο οποίος σημειώνει: «Μας άρεσε η ιδέα να συστήσουμε μια νέα συμμορία γύρω από τον Berlin, σε μια εντελώς διαφορετική συναισθηματική κατάσταση».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης o Pina και ο Pedro Alonso που πρωταγωνιστεί ως Berlin συζήτησαν για το επερχόμενο spinoff λέγοντας: «Αυτό θα είναι ένα ταξίδι στην χρυσή ηλικία του χαρακτήρα. Όταν έκανε ληστείες σε όλη την Ευρώπη, τρελά ερωτευμένος».

Επίσης αποκάλυψε ότι το prequel θα είναι γεμάτο ένταση, έγκλημα, ταξίδι, ρομάντζο αλλά και χιούμορ, προσθέτοντας ότι η μεγαλύτερη έκπληξη θα είναι το κωμικό στοιχείο, αφού ο κόσμος πρόκειται να γελάσει πολύ.

Έτσι, μαζί με τον Pedro Alonso στο ρόλο του Berlin θα δούμε επίσης τους: Michelle Jenner στον ρόλο της Keila που είναι εξπέρ στους υπολογιστές, Tristán Ulloa ως τον φιλάνθρωπο καθηγητή Damián και δεξί χέρι του Berlin, Begoña Vargas στον ρόλο της ασταθούς Cameron, Julio Peña Fernández ως τον αφοσιωμένο Roi και Joel Sánchez ως Bruce, έναν άνθρωπο που παθιάζεται με την δράση.

Η σειρά θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια και τα γυρίσματα έχουν γίνει σε Παρίσι και Μαδρίτη.

Διαβάστε επίσης

«Berlin»: Μάθαμε πότε κυκλοφορεί το spinoff του «La Casa de Papel»

Ο «Berlin» και η συμμορία του: Πρώτη ματιά στο spinoff του «La Casa de Papel»

«Berlin»: Όσα γνωρίζουμε για τη νέα spin-off σειρά του «La Casa de Papel»

Netflix: O Berlin του La Casa de Papel αποκτά τη δική του spin-off σειρά