ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Lana Del Rey: Έστησε 30 λεπτά τους φαν στο Glastonbury επειδή έφτιαχνε τα μαλλιά της

Lana Del Rey
H Lana Del Rey σε παλαιότερη συναυλία της
Lionel Flusin/Gamma-Rapho via Getty Images

Το κόψιμο της συναυλίας και τα γιουχαΐσματα των αγανακτισμένων φαν.

Όλο εκπλήξεις ήταν για τους θαυμαστές το φετινό Glastonbury, κάποιες ευχάριστες και άλλες… δυσάρεστες, όπως η χθεσινή συναυλία της Lana Del Rey.

Η Αμερικανίδα άργησε να βγει στη σκηνή του φεστιβάλ 30 ολόκληρα λεπτά επειδή έφτιαχνε τα… μαλλιά της. Αυτό φυσικά προκάλεσε την οργή και την απογοήτευση των φαν που ξέσπασαν σε αποδοκιμασίες μόλις πάτησε τελικά το πόδι της στη σκηνή.

Τον λόγο της καθυστέρησής της, τον αποκάλυψε η ίδια η ερμηνεύτρια στο μικρόφωνο, εξηγώντας ότι «τα μαλλιά μου παίρνουν πάρα πολλή ώρα». Τουλάχιστον μπορούμε να της αναγνωρίσουμε ότι είναι ειλικρινής...

«Αργοπόρησα τόσο πολύ που μπορεί να μου κόψουν το σετ», παραδέχτηκε και πρόσθεσε απολογούμενη λίγο πριν τα μεσάνυχτα, ώρα που κάθε σετ του Glastonbury τελειώνει, «Συγγνώμη, τα μαλλιά μου παίρνουν πάρα πολλή ώρα. Αν μας κόψουν το ρεύμα, ας συνεχίσουμε».

Κάτι που όντως συνέβη, αφού η παραγωγή του φεστιβάλ έκλεισε το μικρόφωνο της Del Rey, όπως και τις γιγαντοοθόνες του χώρου προτού προλάβει να τελειώσει το set της, με την ίδια να βγάζει τα ακουστικά και να πέφτει στα γόνατα.

Σημειώνεται ότι το κόψιμο του σετ ήρθε μια ώρα αφότου η Del Rey πάτησε το πόδι της στη σκηνή. Η συναυλία της, μπροστά σε δεκάδες χιλιάδες κόσμου ήταν μια από τις πιο πολυαναμενόμενες της φετινής διοργάνωσης, οπότε η απογοήτευση των θαυμαστών της ήταν κάτι παραπάνω από αναμενόμενη και δικαιολογημένη.

Οι αγανακτισμένοι φαν ξέσπασαν σε γιουχαΐσματα και αποδοκιμασίες, καθώς η ίδια προσπαθούσε να σώσει την κατάσταση και να διαπραγματευτεί τη διάρκεια του set της με το crew του φεστιβάλ. Στη συνέχεια, κατέβηκε ξυπόλυτη από τη σκηνή, πλησίασε τους θαυμαστές της και άρχισε να τραγουδάει το Summertime Sadness a cappella.

Διαβάστε επίσης

O πατέρας της Lana Del Rey κυκλοφορεί το πρώτο του τραγούδι

Release Athens X SNF Nostos 2023: Επικό φινάλε σε μια ιστορική βραδιά

Netflix: Έρχεται το χάος στην τρίτη σεζόν του «The Witcher»