ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Netflix: Μάθαμε πότε κυκλοφορεί το ντοκιμαντέρ της δίκης Τζόνι Ντεπ - Άμπερ Χερντ

Johnnh Depp - Amber Heard
To ντοκιμαντέρ του Netflix θα προσεγγίσει τη δικαστική διαμάχη του πρώην ζευγαριού με ουδέτερη ματιά
AP

Το Netflix ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ντοκιμαντέρ για την πολύκροτη δίκη του Τζόνι Ντεπ με την Άμπερ Χερντ.

Το Netflix αποκάλυψε την ημερομηνία κυκλοφορίας του ντοκιμαντέρ Depp v. Heard, για την πολύκροτη δίκη του χολιγουντιανού σταρ, Tζόνι Ντεπ, με την πρώην σύζυγό του Άμπερ Χερντ.

Το 2018, η Άμπερ Χερντ έγραψε ένα άρθρο για την Washington Post σχετικά με την εμπειρία της να μιλάει δημόσια κατά της σεξουαλικής κακοποίησης. Δεν ανέφερε το όνομα του πρώην συζύγου της Τζόνι Ντεπ, αλλά μετά τη δημοσίευση του άρθρου, η νομική ομάδα του ισχυρίστηκε ότι προκάλεσε ανεπανόρθωτη ζημιά στην καριέρα του ηθοποιού, μηνύοντας την Χερντ και ζητώντας αποζημίωση 50 εκατομμυρίων δολαρίων. Σε απάντηση, η Χερντ υπέβαλε ανταγωγή για 100 εκατομμύρια δολάρια.

Τον Απρίλιο του 2022, ξεκίνησε η δίκη Ντεπ εναντίον Χερντ στο Φέρφαξ της Βιρτζίνια και σε αντίθεση με τις περισσότερες υψηλού προφίλ υποθέσεις, επιτρέπονταν οι κάμερες στην αίθουσα του δικαστηρίου. Αυτό που ακολούθησε ήταν μια φρενίτιδα έξι εβδομάδων κάλυψης από τα μέσα ενημέρωσης, δημόσιων εικασιών και παθιασμένων εκστρατειών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υποστηρίζοντας την αθωότητα του ενός ή του άλλου.

Αμπερ Χερντ και Τζόνι Ντεπ
Το ντοκιμαντέρ για την πολύκροτη δίκη του Τζόνι Ντεπ με την Άμπερ Χερντ θα αποτελείται από τρία μέρηAP


Όπως αναφέρει το Netflix, το Depp v. Heard, η νέα περιορισμένη σειρά ντοκιμαντέρ από τη σκηνοθέτρια Έμμα Κούπερ, καλύπτει τη δίκη με στόχο να παρουσιάσει μια ουδέτερη και αντικειμενική επισκόπηση του τι συμβαίνει όταν το δικαστήριο της κοινής γνώμης αρχίζει να επισκιάζει την πραγματικότητα.

Για πρώτη φορά, η σειρά η οποία αποτελείται από τρία μέρη, παρουσιάζει τη μαρτυρία του Ντεπ και της Χερντ δίπλα-δίπλα, χρησιμοποιώντας 200 ώρες ζωντανής κάλυψης από τα κεντρικά δελτία ειδήσεων και τους σχολιαστές στο TikTok και στο Twitter.

Τελικά, το Depp v. Heard διερευνά τον ρόλο που έπαιξαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στη δίκη, εγείροντας προκλητικά, άβολα ερωτήματα σχετικά με το πώς οι συνομιλίες που γίνονται έξω από την αίθουσα του δικαστηρίου μπορεί να επηρέασαν το αποτέλεσμα.

Το Depp v. Heard θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 16 Αυγούστου.

Διαβάστε επίσης

Τζόνι Ντεπ: Ανησυχία για την υγεία του - Λιποθύμησε σε δωμάτιο ξενοδοχείου πριν βγει στη σκηνή

Νέες ταινίες σινεμά: Ο ροζ κόσμος της Barbie και η μεγάλη επιστροφή του Τζόνι Ντεπ

Τομ Κρουζ: Παραλίγο να παίξει τον «Ψαλιδοχέρη» - Ο λόγος που έχασε τον ρόλο

Τζόνι Ντεπ: Πήρε δάνειο για να «σώσει» τα δύο σπίτια του στο Χόλιγουντ - «Η τράπεζα των σταρ»