ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Imagine Dragons εν μέσω καταιγίδας: Το 112, οι θαρραλέοι φαν και οι αντιδράσεις

Imagine Dragons
O χώρος της συναυλίας λίγο πριν βγουν οι Imagine Dragons στη σκηνή του ΟΑΚΑ
High Priority

Οι Imagine Dragons έπαιξαν κανονικά χθες στο ΟΑΚΑ παρά την έντονη καιταιγίδα και τις ειδοποιήσεις από το 112.

Οι Imagine Dragons έπαιξαν κανονικά χθες στο ΟΑΚΑ, την ώρα που σφοδρή καταιγίδα σφυροκοπούσε την Αθήνα, γεγονός που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις -και ανησυχία- στα social media.

Η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν περίμενε ότι το συγκρότημα θα ανέβαινε στη σκηνή ενός ανοικτού χώρου όπως το ΟΑΚΑ εν μέσω κακοκαιρίας, την ώρα μάλιστα που το 112 έστελνε ειδοποίηση για περιορισμό μετακινήσεων λόγω καταιγίδας στο Λεκανοπέδιο.

Από νωρίς η διοργανώτρια εταιρεία, με ανακοινώσεις -αποκλειστικά- στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είχε κάνει γνωστό ότι η συναυλία θα διεξαχθεί κανονικά. Με αρκετή ταλαιπωρία φυσικά αλλά και αρκετούς κινδύνους τόσο για το κοινό, όσο και για τους καλλιτέχνες.

Αρχικά υπήρξε μια προσωρινή αναστολή του ανοίγματος των πορτών της συναυλίας, ενώ στη συνέχεια, άνθρωποι της διοργάνωσης καθοδηγούσαν το κοινό προς το κλειστό γήπεδο μπάκετ του ΟΑΚΑ, ώστε να προφυλαχτούν κάτω από τα υπόστεγα, μέχρι να κοπάσουν τα έντονα καιρικά φαινόμενα.

Άλλωστε πολλοί ήταν οι θαρραλέοι και υπομονετικοί φαν -Έλληνες και ξένοι- που αψήφισαν την καταιγίδα, το χαοτικό μποτιλιάρισμα στους δρόμους και βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ με τα αδιάβροχά τους και τις ομπρέλες τους, υπέμειναν τη βροχή και τις λάσπες, ενώ ευτυχώς αντέδρασαν με ψυχραιμία όταν ήχησε μαζικά στα κινητά τηλέφωνα το μήνυμα από το 112 για περιορισμό των μετακινήσεων.

Από την πλευρά τους οι Imagine Dragons επί μια ώρα και ένα τέταρτο περίπου, στην πρώτη τους εμφάνιση στη χώρα μας έκαναν ό,τι μπορούσαν για να κρατήσουν «ζεστό» το κοινό, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη τους στους θαρραλέους φαν που παρέμεναν, βρεγμένοι μέχρι το κόκκαλο, κάτω από την καταρρακτώδη βροχή για να τους απολαύσουν.

Πολλοί ήταν όμως και εκείνοι στα social media που -εύλογα- αντέδρασαν στην απόφαση να πραγματοποιηθεί τελικά η -μεγάλη και πολυαναμενόμενη ναι- συναυλία των Imagine Dragons στην Αθήνα, εν μέσω τόσο έντονων καιρικών φαινόμενων, καθώς τα πράγματα θα μπορούσαν να έχουν εξελιχθεί πολύ άσχημα.


Διαβάστε επίσης

Imagine Dragons: Νέο τραγούδι λίγο πριν τη συναυλία τους στην Αθήνα

Οι Imagine Dragons για πρώτη φορά στην Ελλάδα: Ξεκίνησε η προπώληση