ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Blind Guardian: 10+1 «κλικ» από τις συναυλίες τους λίγο πριν την τρίτη εμφάνιση στην Αθήνα

Blind Guardian
Την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου, οι Blind Guardian ανεβαίνουν ξανά στη σκηνή του Floyd
Floyd

Oι Blind Guardian θα επιστρέψουν για μια τρίτη συναυλία στην Αθήνα, την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου, στο Floyd

Ένα νέο κεφάλαιο στη συναυλιακή ιστορία της Αθήνας μόλις ξεκίνησε. Οι Blind Guardian ουσιαστικά εγκαινίασαν το Floyd, τον ολοκληρωτικά ανακατασκευασμένο χώρο της οδού Πειραιώς 117, σε δύο θριαμβευτικές sold-out βραδιές.

Οι πολυάριθμοι οπαδοί τους μαζεύτηκαν από νωρίς έξω από το εντυπωσιακό νέο live venue, σχηματίζοντας ουρές που απλώνονταν σε όλους τους γύρω δρόμους και δίνοντας την αίσθηση ενός "metal προσκυνήματος". Μόλις άνοιξαν οι πόρτες, οι πιο φανατικοί έτρεξαν ώστε να πάρουν θέση στις μπροστινές σειρές, ενώ παράλληλα αφουγκράζονταν την ατμόσφαιρα του νέου συναυλιακού χώρου.

Στις 22:00 ακριβώς, η μπάντα από τη Γερμανία ανέβηκε στη σκηνή, σε δαιμονιώδη διάθεση και με τον Hansi Kursch πάντα σε πρώτο ρόλο. Από τις πρώτες νότες του "Imaginations From The Other Side" το κοινό παραληρούσε. Το συνολικά δίωρο set συνεχίστηκε με κλασικά κομμάτια από το “Majesty” και το “Nightfall” μέχρι και το “Violent Shadows”, από τον αριστουργηματικό νέο τους δίσκο “The God Machine”. Το φινάλε και στις δύο βραδιές ήρθε με τα εμβληματικά “Valhalla” και “Mirror”, μέσα σε αποθέωση και με τον κόσμο να συνοδεύει τους Blind Guardian για αρκετά λεπτά, σε μία ανατριχιαστική στιγμή.

Η πρωτοφανής ανταπόκριση του κοινού και η συνεχιζόμενη ζήτηση για εισιτήρια οδήγησαν στην απόφαση να προστεθεί και μία τρίτη εμφάνιση του συγκροτήματος στο Floyd, την ερχόμενη Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου!

Η προπώληση των εισιτηρίων για την τρίτη ημέρα συνεχίζεται (σε αμείωτους ρυθμούς!), προς 45 ευρώ. Ταυτόχρονα είναι διαθέσιμη και μία σημαντική έκπτωση για τους κατόχους εισιτηρίων των δύο πρώτων ημερών (Δείτε περισσότερα εδώ).

Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί είναι πολύ απλή.

Συγκεκριμένα:

1. Επισκέπτεστε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.more.com/music/blind-guardian-3rd-show/

2. Πατάτε το κουμπί KΡΑΤΗΣΗ και σας εμφανίζεται το πεδίο «παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό σας / please insert your code». Εκεί, εισάγετε τον αριθμό του barcode που αναγράφεται στο εισιτήριο σας για τις 6 ή τις 7/10 (θα το βρείτε στο pdf που λάβατε κατά την αγορά του) και στη συνέχεια ανοίγει η έκπτωση.

3. ΠΡΟΣΟΧΗ: Κάθε barcode αντιστοιχεί σε 1 εκπτωτικό εισιτήριο και μπορεί να χρησιμοποιείται μόνο ΜΙΑ φορά.

Για την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτησή σας, τα εισιτήρια με τη συγκεκριμένη έκπτωση μπορείτε να τα αποκτήσετε μόνο ηλεκτρονικά και αποκλειστικά με τον παραπάνω τρόπο - όχι τηλεφωνικά ή μέσω email.

Διάθεση εισιτηρίων:
• Online στο https://www.more.com/music/blind-guardian-3rd-show/

Blind Guardian

Οι Blind Guardian δημιουργήθηκαν το 1984 σε μια μικρή πόλη της – τότε - Δυτικής Γερμανίας και έμελλε να εξελιχθούν σε ένα από τα πιο σημαντικά συγκροτήματα του ευρωπαϊκού metal, καθορίζοντας αυτό που πλέον γνωρίζουμε ως power metal. Με μια εντυπωσιακή δισκογραφία που κορυφώθηκε στα 90s, χάρις σε ένα αξεπέραστο κουαρτέτο δίσκων (“Tales From The Twilight World”, “Somewhere Far Beyond”, “Imaginations From The Other Side”και “Nightfall in Middle-Earth”), οι Blind Guardian κατάφεραν να παραμείνουν στην πρώτη γραμμή του σκληρού ήχου για κάτι περισσότερο από τρεις δεκαετίες και σήμερα μοιάζουν να περνούν μια δεύτερη νιότη.

Ο ολοκαίνουργιος, δωδέκατος δίσκος τους, με τον τίτλο “The God Machine”, βρίσκει το γκρουπ σε δαιμονιώδη φόρμα αφού πρόκειται για μια από τις κορυφαίες στιγμές της καριέρας τους.

Διαβάστε επίσης

Blind Guardian: Sold-out και οι δύο συναυλίες - Το πρόγραμμα των εμφανίσεων

Blind Guardian: Μετράμε αντίστροφα για τις συναυλίες τους στην Αθήνα