ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Netflix: Η επιστροφή του «Elite» και όλες οι νέες σειρές και ταινίες της εβδομάδας

Elite
H έβδομη σεζόν του Elite έρχεται στο Netflix στις 20 Οκτωβρίου
Netflix

Οι νέες σειρές και οι ταινίες που έρχονται στο Netflix έως τις 22 Οκτωβρίου.

Μια νέα ενδιαφέρουσα εβδομάδα ξεκινάει στο Netflix, με σειρές που επιστρέφουν όπως το Elite για την 7η σεζόν και άλλες όπως το Bodies που αναμένεται να μας κάνουν να κολλήσουμε. Την προσοχή μας αξίζει επίσης το ντοκιμαντέρ Η Δίκη του Διαβόλου (The Devil on Trial), που θα είναι διαθέσιμο στην πλατφόρμα από αύριο (17/10).

Σειρές του Netflix

Ξύπνησα ένα Βαμπίρ (I Woke Up A Vampire)
17/10/2023

Στα 13α γενέθλιά της, η Κάρμι ανακαλύπτει ότι είναι τελικά μισή άνθρωπος μισή βαμπίρ – και ότι οι μυθικές δυνάμεις κάνουν το γυμνάσιο ακόμα πιο περίπλοκο..

Bodies
19/10/2023

Τέσσερις ντετέκτιβ. Τέσσερις χρονολογίες. Ένα θύμα. Για να σώσουν το μέλλον, θα πρέπει πρώτα να διαλευκάνουν τον φόνο που άλλαξε τον ρου της ιστορίας.

Neon
19/10/2023

Ένα επίδοξο αστέρι της ρεγκετόν μετακομίζει με τους φίλους του στο Μαϊάμι. Εκεί, συναντούν εμπόδια και προσγειώνονται στην πραγματικότητα καθώς κυνηγούν την επιτυχία.

Ελίτ: Σεζόν 7 (Elite: Season 7)
20/10/2023

Ο Ομάρ επιστρέφει. Ο Ιβάν είναι πληγωμένος. Η Ισαδόρα αντιμετωπίζει την επικίνδυνη οικογένειά της. Μπορούν οι μαθητές του Λας Ενθίνας να έχουν εμπιστοσύνη μεταξύ τους;

Surviving Paradise
20/10/2023

Μια νέα, εθιστική, διαγωνιστική σειρά ριάλιτι.

Tαινίες του Netflix

Disco Inferno
20/10/2023

Ένα νεαρό ζευγάρι προκαλεί μια σκοτεινή παρουσία που διψά για το αγέννητο μωρό τους, καθώς ετοιμάζονται να βάλουν φωτιά στην πιο καυτή ντίσκο του Λος Άντζελες.

Οικογένεια Καντασάμι: Το Μωρό (Kandasamys: The Baby)

Τα πεθερικά πηγαίνουν στον Μαυρίκιο για τη γέννηση του εγγονιού τους και προκαλούν αστείους μπελάδες στην τέταρτη ταινία του franchise "Οικογένεια Καντασάμι".

Οι Γέροι (Old Dads)
20/10/2023

Σ' αυτήν την κωμωδία, τρεις μεσήλικες μπαμπάδες καταλαβαίνουν πόσο δυσκολεύονται να συντονιστούν με έναν κόσμο γεμάτο μιλένιαλ CEO και ισχυρές διευθύντριες νηπιαγωγείων.

Ντοκιμαντέρ του Netflix

Η Δίκη του Διαβόλου (The Devil on Trial)
17/10/2023

Ένα δαιμονισμένο αγόρι. Εξορκισμοί. Φόνος. Και η πρώτη –και μοναδική– φορά που ο "δαιμονισμός" χρησιμοποιήθηκε ως λόγος για επίκληση σε δίκη για φόνο στις ΗΠΑ.

Διαβάστε επίσης

Netflix: Τρέιλερ για το ντοκιμαντέρ του Ρόμπι Γουίλιαμς - Mε ανέκδοτο υλικό από το αρχείο του

Netflix: Τρέιλερ για την ταινία καταστροφής με την Τζούλια Ρόμπερτς - Οι συμβουλές του Ομπάμα

Οκτώβριος στο Netflix με Λουπέν, Μπέκαμ και ανεξιχνίαστα εγκλήματα