ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

H Mάργκοτ Ρόμπι απαντά εάν θα υπάρξει δεύτερη ταινία «Barbie»

Barbie
H Μάργκοτ Ρόμπι προκάλεσε φρενίτιδα στο ρόλο της Barbie
Αρχείο Newsbomb.gr

H Barbie με πρωταγωνιστές τους Μάργκοτ Ρόμπι και Ράιαν Γκόσλινγκ κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2023 σαρώνοντας το παγκόσμιο box office. 

Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνέντευξης στο AP, η υποψήφια για Όσκαρ Mάργκοτ Ρόμπι αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να επιστρέψει για μια πιθανή δεύτερη ταινία Barbie, μετά την σαρωτική εμπορική επιτυχία της πρώτης ταινίας της Γκρέτα Γκέργουιγκ.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις της Ρόμπι, μια συνέχεια της Barbie δεν φαντάζει και τόσο πιθανό. «Νομίζω ότι βάλαμε τα πάντα σε αυτό», είπε η ηθοποιός. «Δεν μας άρεσε να είναι μια τριλογία ή κάτι τέτοιο. Η Γκρέτα έβαλε τα πάντα σε αυτήν την ταινία, οπότε δεν μπορώ να φανταστώ τι θα ακολουθούσε».

Θυμίζουμε ότι τους προηγούμενες μήνες είχαν φουντώσει οι φήμες για μια ενδεχόμενη δεύτερη ταινία από τη Warner Bros. Σύμφωνα με αυτές, το στούντιο θέλει μια συνέχεια με πρωταγωνιστή των Κεν του Ράιαν Γκόσλινγκ ενώ για την Barbie θα προσανατολιστούν σε μια άλλη ηθοποιό καθώς η Ρόμπι δεν τρελαίνεται να επιστρέψει στο ρόλο της διάσημης κούκλας.

Η συνεργασία μεταξύ της σκηνοθέτιδας Γκρέτα Γκέρβιγκ, της Mattel
και της Warner Bros. έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office από την κυκλοφορία της στις 21 Ιουλίου. Για την ιστορία, αναφέρουμε πως η Barbie είναι πιο κερδοφόρα εγχώρια ταινία της Warner Bros. Discovery στην 100χρονη ιστορία της. Η ταινία ξεπέρασε τον τίτλο του "Σκοτεινού Ιππότη" του Κρίστοφερ Νόλαν, που απέφερε 536 εκατομμύρια δολάρια το 2008, όπως αναφέρει το cnbc.

Επίσης, είναι η πρώτη ταινία δισεκατομμυρίων δολαρίων για τη νεοσύστατη Warner Bros. Discovery, αποτέλεσμα της συγχώνευσης των Warner Media και Discover το 2022, και μόλις η δεύτερη ταινία του 2023.

Διαβάστε επίσης

Ράιαν Γκόσλινγκ: Από «Ken» της «Barbie» σε ρόλο κασκαντέρ

Barbie: Η δεύτερη ταινία θα είναι χωρίς τη Μάργκοτ Ρόμπι - Φουντώνουν οι φήμες

Barbie: Η περίεργη, σκοτεινή ιστορία της κούκλας, που έγινε το μεγάλο κινηματογραφικό hit του 2023