ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Παράθυρο στο άπειρο»: Ο Γιάννης Κότσιρας μας «ταξίδεψε» με τα τραγούδια του στον Σταυρό του Νότου

«Παράθυρο στο άπειρο»: Ο Γιάννης Κότσιρας μας «ταξίδεψε» με τα τραγούδια του στον Σταυρό του Νότου

Ο Γιάννης Κότσιρας επέστρεψε στον Σταυρό του Νότου μαζί με την παρέα του και μας ταξιδεύει με τη μουσική του, σε επιτυχίες που έχουμε αγαπήσει αλλά και τις νέες του δημιουργίες

Ο Γιάννης Κότσιρας επέστρεψε στον Σταυρό του Νότου, μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις μαζί με τον Μίλτο Πασχαλίδη, και με την παρέα του ετοίμασε ένα μοναδικό μουσικό πρόγραμμα για το κοινό.

Σε μια μαγική Παρασκευή ο τραγουδιστής με την ομάδα του ερμήνευσε παλιά τραγούδια που έχουμε αγαπήσει και παρουσίασε τα νέα του τραγούδια από το επερχόμενο άλμπουμ του με τίτλο «Παράθυρο στο άπειρο», σε παραγωγή δική του, μουσική του Μανώλη Ανδρουλιδάκη πάνω σε στίχους και ποιήματα του Άλκη Αλκαίου και ενορχηστρώσεις του Αλέξανδρου Λιβιτσάνου. Σημειώνεται ότι εμφανίσεις του δημοφιλούς ερμηνεύει παίρνουν το όνομά τους από τον τίτλο του ολοκαίνουριου άλμπουμ του.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Newsbomb.gr, o Γιάννης Κότσιρας μιλώντας για τη νέα αυτή δουλειά την χαρακτήριζει ως «δίσκο της ζωής μου».

«Το "Παράθυρο στο Άπειρο" είναι ο δίσκος της ζωής μου, μπορεί να ακούγεται περίεργο αλλά είναι. Είναι μια εντελώς χειροποίητη δουλειά», λέει χαρακτηριστικά.

Το Newsbomb.gr έδωσε το «παρών» στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου και απόλαυσε τα τραγούδια του Γιάννη Κότσιρα, τον οποίο συνόδευε με την υπέροχη χροιά της η Δήμητρα Μπουλούζου.

Φυσικά δεν έλειψαν και τα αστεία στο πρόγραμμα με τον Γιάννη Κότσιρα να «μαθαίνει» στο κοινό με έξυπνο τρόπο τους στίχους.

Δείτε φωτογραφίες από τη μουσική βραδιά που μας χάρισε ο Γιάννης Κότσιρας και η παρέα του:

Πληροφορίες για το πρόγραμμα:

Παίζουν οι:

Πλήκτρα/ Ενορχηστρώσεις : Άκης Κατσουπάκης
Μπουζούκι: Βαγγέλης Μαχαίρας
Κιθάρες: Κώστας Μιχαλός
Τύμπανα: Hρακλής Παχίδης
Μπάσο: Γιάννης Πλαγιαννάκος

Φωνή/Βιολί: Δήμητρα Μπουλούζου
Επιμέλεια ήχου: Λάμπρος Μπούνας και Στρατής Καραδημητράκης
Φωτισμοί: Μανώλης Μπράτσης

Φωτογραφία: Άρης Γεωργίου

Μακέτα Αφίσας: Maturin

Διαβάστε επίσης

Γιάννης Κότσιρας στο Newsbomb.gr: «Τα παιδιά μου με έκαναν καλύτερο άνθρωπο»

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Νέο τραγούδι από τη σειρά «Το Ναυάγιο»