ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Μάργκοτ Ρόμπι έχει celebrity crush - O ηθοποιός που την έκανε να καρδιοχτυπήσει

Μάργκοτ Ρόμπι
Η ίδια η Μάργκοτ Ρόμπι είναι το «celebrity crush» πολλών αρσενιών
AP

Η πρωταγωνίστρια της «Barbie», Mαργκοτ Ρόμπι αποκάλυψε ποιος ηθοποιός -δικαιολογημένα- είναι το κινηματογραφικό crush της

Η σταρ της Barbie, Μάργκοτ Ρόμπι, αποκάλυψε ποιο είναι το «celebrity crush» της, δηλαδή ο διάσημος για τον οποίο... καρδιοχτύπησε!

Η όμορφη ηθοποιός είπε λοιπόν ότι της αρέσει ιδιαίτερα ο Άραγκορν -aka Βίγκο Μόρτενσεν - από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών του Πίτερ Τζάκσον.

Την αποκάλυψη έκανε κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνέντευξης στο περιοδικό W, λέγοντας ότι το πρώτο άτομο που της έρχεται στο μυαλό όταν σκέφτεται διάσημα πρόσωπα -και συγκεκριμένα από τον χώρο του κινηματογράφου- είναι ο Άραγκορν του Μόρτενσεν.

Η ίδια ερώτηση τέθηκε και στον Ράιαν Γκόσλινγκ, τον «Ken» της Barbie-Ρόμπι. O διάσημος ηθοποιός δεν δίστασε να απαντήσει αποκαλύπτοντας πως το δικό του celebrity crush υπήρξε η Ράκελ Γουέλς στο Muppet Show.

«Είδα τη Ράκελ Γουέλς στο The Muppet Show όταν ήμουν μικρός… ήταν ντυμένη σαν γυναίκα των σπηλαίων… χόρευε με μια μεγάλη αράχνη μαριονέτα… και μου άρεσε», είπε.

«Μου άρεσε περισσότερο από οτιδήποτε», συμπλήρωσε.

Μόλις ο Γκόσλινγκ ολοκλήρωσε την αποκάλυψη της κινηματογραφικής του αγάπης, η Ρόμπι συνέχισε να μιλά για τις δικές της με περισσότερη αποκαλυπτική διάθεση.

«Προφανώς υπήρξαν πολλοί – με τα χρόνια», άρχισε να λέει η Ρόμπι. «Αλλά αυτό που μου έρχεται στο μυαλό, είναι ο Άραγκορν, από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών».

Στη συνέχεια, ο Γκόσλινγκ ρώτησε την Ρόμπι αν εννοούσε τον Άραγκορν «από τα βιβλία του Τόλκιν» ή τον Βίγκο Μόρτενσεν στο κινηματογραφικό έπος του Πίτερ Τζάκσον, με την Ρόμπι να ξεκαθαρίζει χωρίς δισταγμό ότι της άρεσε ο «Βίγκο Μόρτενσεν στον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών ως Άραγκορν».

Για την ιστορία, ο Μόρτενσεν υποδύθηκε τον Άραγκορν και στις τρεις ταινίες Άρχοντας των Δαχτυλιδιών του Πίστερ Τζάκσον και υπήρξε το κινηματογραφικό crush πολλών γυναικών εκείνη την εποχή.

Διαβάστε επίσης

Κίλιαν Μέρφι: Το φαινόμενο «Barbenheimer» ήταν «μια υπέροχη στιγμή για τον κινηματογράφο»

Μάργκοτ Ρόμπι: Σπάει τη σιωπή της για την απουσία της από τα Όσκαρ

Όλιβερ Στόουν: Η δημόσια συγγνώμη του για το θάψιμο που έριξε στη «Barbie»