ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Xάρι Πότερ: Μάθαμε πότε θα κυκλοφορήσει η νέα τηλεοπτική σειρά στο Max

Harry Potter
Eπιστροφή στο Χόγκουαρτς 
Warner Bros

Η νέα σειρά Xάρι Πότερ θα έχει νέο καστ, συνεπώς μην περιμένετε να δείτε τον Ντάνιελ Ράντκλιφ να επιστρέφει στο ρόλο του διάσημου μάγου.

Η επιστροφή στο Χόγκουαρτς είναι γεγονός και η νέα σειρά Χάρι Πότερ αναμένεται να κυκλοφορήσει στο Max μέσα στο 2026, όπως επιβεβαίωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Warner Bros. Discovery, Ντέιβιντ Ζάσλαβ, την περασμένη Παρασκευή.

Σημειώνεται ότι οι σύμφωνα με τον σχεδιασμό, η σειρά επρόκειτο να κυκλοφορήσει το 2025 ή το 2026.

«Ήμουν στο Λονδίνο πριν από μερικές εβδομάδες με τον Casey [Bloys, Διευθύνων Σύμβουλος του HBO] και τον Channing [Dungey, πρόεδρος της Warner Bros Television] και περάσαμε λίγο χρόνο με την JK και την ομάδα της», είπε ο Ζάσλαβ ενθουσιασμένος. «Και οι δύο πλευρές ενθουσιάστηκαν που ανανεώνουν αυτό το franchise. Οι συζητήσεις μας ήταν εξαιρετικές», πρόσθεσε.

Υπενθυμίζεται ότι τον Απρίλιο του 2023, η Warner Bros. Discovery επιβεβαίωσε ότι μια νέα εποχή έρχεται για τους θαυμαστές του Χάρι Πότερ. Η εταιρεία ανακοίνωσε μια τηλεοπτική σειρά βασισμένη και στα επτά βιβλία για μικρό μάγο της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, η οποία θα είναι εκτελεστική παραγωγός.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι κάθε σεζόν της σειράς θα επικεντρώνεται σε ένα βιβλίο της σειράς βιβλίων του Χάρι Πότερ, η οποία αποτελείται από επτά μυθιστορήματα.

Η σειρά θα περιλαμβάνει επίσης νέο καστ, συμπεριλαμβανομένου ενός νέου ηθοποιού που θα υποδυθεί τον Χάρι Πότερ, συνεπώς μην περιμένετε να δείτε τον Ντάνιελ Ράντκλιφ στο ρόλο που τον έκανε διάσημο παγκοσμίως.

Σε συνέντευξή του στο ComicBook.com, ο ηθοποιός μίλησε για τη σειρά Χάρι Πότερ που έρχεται στο Max (πρώην HBO Max) διευκρινίζοντας πως οι πιθανότητες συμμετοχής του είναι πολύ λίγες.

Ο ηθοποιός ευχήθηκε επίσης στον ηθοποιό που θα αναλάβει τον ρόλο να έχει «όλη την τύχη του κόσμου», προσθέτοντας: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα δώσω τη σκυτάλη, αλλά δεν νομίζω ότι χρειάζεται να τη δώσω προσωπικά».

Διαβάστε επίσης

Είναι επίσημο: Ο Χάρι Πότερ γίνεται τηλεοπτική σειρά με νέους ηθοποιούς

Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ μιλάει για τον νέο, τηλεοπτικό Χάρι Πότερ: «Θα αλλάξει η ζωή του»

Ντάνιελ Ράντκλιφ: Απαντά αν θα επιστρέψει στο ρόλο του «Χάρι Πότερ»